*Deel 11!...<3

Verveeld zit ik naar de man voor in de klas te luisteren. Hij zit wat te vertellen over hoe je goedkoop maar toch sfeervol in kunt richten met meubels. Ik probeer mijn aandacht erbij te houden, maar elke keer gaan ze terug naar Bill. Vanmiddag zou ik weer zien. We hadden afgesproken in het café waar we donderdag avond ook hadden gezeten. We weten nog niet wat we gaan doen, maar dat zien we straks wel. ‘Koppie erbij!’ roep ik me in gedachte toe. Ik richt me terug naar de leraar voor de klas, die nu het hele bord onderhand heeft volgeklad. Ik neem het belangrijkste over in mijn collegeblok. We zijn nu nog maar 2 maanden bezig, maar ik heb al anderhalf collegeblok volgeschreven. Ze staan vol met aantekeningen en tekeningen hoe iets er het best uit kan zien in een bepaalde situaties.
“Jullie gaan een plattegrond maken van hoe jullie een huis in zouden richten. Van de kelder tot de zolder. Daarbij maken jullie een financieringstabel met alle prijzen bij elkaar en het totaal bedrag. Let op, Julie krijgen hier een cijfer voor dat meetelt bij jullie examens aan het eind van het jaar.” Vertelt de leraar. Eindelijk een geweldige opdracht. Deze opdracht vind ik echt te geweldig. Eindelijk mag ik mijn ideeën op papier gaan zetten. Je wilt niet weten hoeveel blaadjes ik al van kleins af aan al vol teken met hoe ik een huis of tuin zou inrichten. Ik heb thuis drie ordners vol staan. Drie ordners! En ik kan je verzekeren, dat zijn er veel!
Ik sluit mijn ogen en zie al gelijk voor me hoe de woonkamer eruit komt te zien. Witte muren met zwarte print, zwarte en witte meubels, zwart tapijt. Ja, hier ga ik naar op zoek. Zo wil ik mijn woonkamer eruit laten zien.
We krijgen van onze leraar een laptop voor onze neus geschoven en meteen ga ik naar de Kwantum website. Daar kan je de dessin van je kamer maken met de dingen die ze daar hebben. Ik zit wat te puzzelen en uiteindelijk kom ik tot een besluit.
Tegen twaalven moet ik helaas mijn computer af sluiten. Ik heb hier echt zo veel plezier in. Misschien heeft Bill nog een leuk idee. Bill, ik heb er echt zoveel zin in om hem weer te zien. Snel ruim ik mijn tas in en snel naar mijn auto toe. Over een kwartier heb ik namelijk met hem afgesproken en het is maar de vraag of ik dat nog ga halen. Vast wel, toch?


Reageer (2)

  • xMexTomx

    Nice, Ik vind het ook zo geweldig, hè.
    De inrichting voor binnenhuis (H)
    xx

    1 decennium geleden
  • VampireMouse

    yo lieffie!!

    woehaah snel verder:D:D
    als me koppijn niet erger word ga ik zo deel 14 typen en misschien 15 ook wel :D

    XXXXXhouvnjee!!

    danke voor je reactie!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen