Marrit


Ik stond op, en liep de kamer uit. Amber was zojuist ongesteld geworden, en ik had geen zin in haar aanwezigheid. Ze was toch alleen maar aan het mopperen. Ik had een lange broek aangetrokken, en een shirtje. Met daarover heen een leuk jasje. Mijn haar zat ook geweldig, en zo voelde ik me ook. Ik voelde dat ik een goede dag zou krijgen. Het was jammer dat de beste vriendin van Sierra en Amber en Rose, weer terug naar haar huis was. Ze was heel erg aardig. En ik had de verhalen ook gehoord, dat ze iets met David had, en toen met Iker ging. Mijn David! Verdomme. Ik pakte mijn Ipod Nano uit mijn zak, en deed een liedje op. Alejandro, van Lady Gaga. Ik stopte mijn oortjes in mijn oren. En begon mee te zingen. ‘Don’t call my name, Don’t call my name. Aaaalleeeejaaandroooo’ brulde ik mee met de muziek. Ik keek toch wel eventjes om het hoekje of ik niemand zag. Ik wou niet echt voor schut lopen ofzo. Ik glimlachte, en begon weer te zingen. Ik had niet in de gaten, dat Fernando en David achter me liepen, en me dus in de gaten hielden. Ik begon te zingen ‘I am not your babe, i am not your babe, FERNAAANDOOO’ en ik draaide een pirouette. Vanuit mijn ooghoeken zag ik Fernando naar David mimen ‘Mocht ze willen.’ Ik draaide me om, en verstijfde van schrik. Fernando.. en David.. Shit.. ze hadden alles gehoord, wat ik net zong. Ugh. Ik stond nu echt compleet voor jan doedeloris. Voor lul. Ja, voor David. Nu zou ik nooit een kans bij hem maken. Maar wacht? Zei Fernando nou dat ik mocht willen dat ik een kans bij hem maakte? Dude, hij mocht willen dat hij een kans bij mij maakte. Wat een arrogante klojo is hij zeg. ‘Als jij een kans bij wilt maken, dan moet je wel heel stuk beter zijn, want nu trek je alleen maar zielige grietjes aan zoals Olalla’ zei ik droog. Fernando’s stemming veranderde opeens. ‘Waag het niet om Olalla zo te noemen’ Achter hem stond David allerlei gebaren te maken van ‘Niet doen Marrit, je gaat eraan’ Ik grinnikte. David kon ook soms zo grappig doen. ‘Sorry, Fernando. Het spijt me’ fluisterde ik. ‘Is al goed’ Fernando rolde met zijn ogen. Hij wandelde weg. ‘Niet’ siste ik erachter aan, maar Fernando hoorde het niet meer. David wel. Hij schoot in de lach. ‘Oh. Marrie. Mag je Fernando echt niet?’
‘Ik vind het een arrogante klootzak, die alleen maar aan zichzelf, en Olalla denkt’ zei ik fier.
David knikte serieus, even dacht ik dat hij me ging tegenspreken, en een hele preek zou geven. En geloof me, David zijn preken zijn oersaai. Ik zag vanuit mijn ooghoek Sergio de deur uitgeboemt worden door Sierra. Ik glimlachte. Ja, dat moest ook eens gebeuren.
‘Ja daar heb je gelijk in, Fernando is een arrogante klootzak’ zei David vrij serieus. Meende hij dat nou? ‘Vind je Fernando echt een klootzak?’ mijn mond viel open.
‘Ja, hij vond Darcy een stom wijf, en ook al heeft ze me een soort van bedrogen… Ze was geen stom wijf’
‘Je vind haar nog leuk?’
‘Nee, niet echt meer.. Ik vond haar leuk voor 2 weken, ofzo. Ze past nu ik het zie, beter bij Iker’
‘Echt?’ ik keek glimlachend naar hem.
‘Echt waar’ hij knikte. ‘Kom, dan gaan we ons dronken zuipen’ Hij wiebelde met zijn wenkbrauwen. God, dat ging nog wat worden. David, en bier. Of Champagne. Het is maar hoe je het bekijkt. Het ging in ieder geval wat worden.

Reageer (6)

  • Pylae

    wbw (nerd)

    1 decennium geleden
  • Blues

    Snel verder gaan!
    x

    1 decennium geleden
  • KIGH

    Hahhahaaha geweldig!
    Nice, nice nice!
    Verder dus!

    1 decennium geleden
  • Heretics

    Hahahaha. David met z'n wenkbrauwen. Waarom kan dat sikje niet wiebelen? :9~

    1 decennium geleden
  • 30seconds

    Snel verder

    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen