Still Marrit’s pov.


‘Neehee, David Ik ben veel lekkerder dan Darcy’ giechelde ik, en nam nog een slok bier. David rolde met zijn ogen. ‘Je bent lekkerder, maar ben je beter in bed dan haar?’
‘Ja zeker wel’ zei ik wiebelend met mijn wenkbrauwen. Oh god David, en seks. En ik. Wauw.
Lachend komen Sergio, Amber, Rose en Cristiano en Sierra binnengestroomd. Lionel Messi is er ook bij. Ik kijk grijnzend naar hen. ‘Jongens kom erbij zitten’ brabbelt David, hij valt bijna van zijn stoel. Ik schiet in de lach. ‘Je kan ook niet een seconde op je stoel blijven zitten’
‘Nee, want ik wil met jouw in mijn bed liggen, en jouw lebberen’ zegt hij wenkbrauwwiebelend.
‘Deal!’ zeggen Sergio en Rose tegelijk.
‘Wat?’ ik schrok op. Ik wist dat ik hem leuk vind. Maar hij is dronken, en ik ook. En eigen zou ik deze slimme gedachten niet moeten hebben.
‘Kom laten we gaan’ grijnsde David dronken naar me. Ik liep met hem mee. Met mijn dronken kop! Dit zou ik niet moeten doen. Maar toch doe ik het. En uiteindelijk beland ik in zijn kamer. We gaan zitten op de bank. Tegenover elkaar. Ik staar naar hem, en hij staart naar mij terug. We staren.
‘Oke, we zijn aan het staren.’ Verzucht ik. ‘Ja we staren’ herhaalt David.
‘Staren is cool’ zeg ik grijnzend, en ik knik met mijn hoofd. Oh, mijn ogen vallen half dicht.
Plotseling staat David op, en loopt naar de deur. Er wordt op geklopt. Lol, dat had ik nog niet eens door. Ik heb echt een dronken kop. Alleen het lijkt… alsof hij zich bedenkt. Want hij draait zich potseling om, en kijkt me eaan. Nee eerlijk gezegd. Hij staart me aan. En nog niet normaal ook. Nee, alsof ik zijn persoonlijke obsessie ben, hij staart verliefd naar me. Oké, als hij niet dronken was, dan had ik het heel leuk gevonden, en hem meteen op zijn bek gepakt. Oh shit. Mijn hoofd.
David wankelt naar me toe, en kijkt me lachend aan. Ik zie die vlammetjes in zijn ogen, alsof hij iets van plan is. Ik grijns, en grijns steeds breder. ‘So, wat gaan we nu doen?’
‘Eerst een wipje, dan wat slapen, en dan nog wat seks?’ zegt David grijnzend.
‘Pfoe, dat is toch wel iets te weinig seks naar mijn doen’ glimlach ik.
‘Wil je meer seks?’ hij trekt een wenkbrauw op. Ik knik, en kijk naar zijn ding dat groter wordt.
Oké, dat is wel wat groter dan dat ik in mijn fantasie had…. Oh god. Marrit. Vies vies vies.
Hij loopt dichter naar me toe. En ik kijk als gehypnotiseerd naar hem. God, wat is hij mooi. En zo sterk. Die spieren. Mán, trek je shirt uit. Ik wil dat sixpack bekijken. ‘Je kwijlt’ fluistert David in mijn oor, als hij naast me staat. ‘Oeps’ giechel ik, en met een hand verwijder ik het kwijl, terwijl mijn andere hand om David zijn nek hangt. Zijn lippen zijn in mijn nek gedrukt. Mijn ademhaling wordt steeds jachtiger. God, wat is hij goed! Hij heeft dit vast al vaker gedaan, en hij weet.. Ho! Maar hij heeft het nog nooit met mij gedaan! Dus hij weet ook niet wat ik lekker vind, of wat ik graag doe in bed. Eerlijk gezegd weet ik dat zelf ook niet zo goed. Ik bedoel zoveel bedpartners had ik nou ook weer niet. Al denkt iedereen van wel. Oh god. David. Verdomme wat ben je goed. En eindelijk trekt hij zijn shirt uit, waardoor ik zijn goddelijke sixpackie ga zien. Jammie. David zijn mond gaat richting de mijne. Hij kust me. Goddelijk. Verdomme hij kan goed zoenen. Wat er ook niet anders van verwacht kon worden. Zijn handen gaan onder mijn shirt. Ze strelen plekken die ik nooit te pakken krijg. Hij is goed.

Reageer (13)

  • Pylae

    :9~:9~

    1 decennium geleden
  • HARREH

    SIXPAAAAAAAACK. :9~

    1 decennium geleden
  • lotusflower

    :9~ :9~ :9~ :9~ Kwijjjjjl ;:p Hij mag mijn kwijl ook verwijderen, hoor ^^ :d Snel verdeer (H) Ntrlk is hij goed xd He's a god.

    1 decennium geleden
  • Catalunya

    Ik geloof in je. (nerd)
    Ik moest het ook, dus jij ook.

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    Super! Snel verder!!<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen