De rest van de dag bleven we op bed liggen. Jamie heb ik niet gebeld. Ik wil hem niet van streek maken, door met hem te praten en dan niet langskomen. ‘Zullen we maar naar mijn oude kamer gaan. Ik heb wel weer genoeg van dit lichtloze kelderkamertje.’ Fluister ik na een tijdje. Yu knikt en pakt de kleding, onze enige spullen in die kamer, bij elkaar. Daarna lopen we samen naar mijn kamer. Als ik weer in mijn kamer sta, begint alles te draaien. Ik had toch moeten eten, toen Yu het aanbood. Snel ga ik op het bed zitten en sluit mijn ogen. Ik hoor Yu vertrekken en voel na een minuut iets tegen mijn lippen duwen. Ik open langzaam mijn ogen en zie een kom vol bloed. Gelijk sluit ik mijn ogen en begin langzaam te drinken. Ik besef dat het meer is dan de andere dagen, maar ik drink dapper door, tot de kom leeg is. ‘Goed zo.’ Fluistert Yu en hij legt me weer neer. ‘Slaap lekker, lieverd.’ Fluistert hij en hij drukt een kus op mijn lippen. Ik sluit langzaam mijn ogen en voel hoe ik word toegedekt. Na een tijdje gaat Yu naast me liggen en tegen zijn ijskoude borstkast val ik in slaap.

Die nacht word ik weer wakker door een luide pijnlijke schreeuw. Mijn ogen sperren zich geschrokken open en ik kijk om me heen. Gelijk ruik ik de geur ook weer. Ik zucht en ga weer liggen. Ik wil weer gaan slapen, maar de geur is niet het enige wat me plaagt, ik heb ook nog honger. Kreunend rol ik me van Yu af. Hij heeft gewoon zoveel bloed in zijn lijf, dat ik het kan ruiken. Snel sluit ik mijn ogen en kreun. Waarom gebeurt dit mij alleen? ‘Neem maar.’ Ik kijk op en zie Yu’s bleke arm. Even kijk ik naar zijn slaperige, bezorgde, ogen en hij knikt kortaf. Even wil ik protesteren, maar dan bijt ik toch maar. Als ik vol zit laat ik Yu weer los. De jongen glimlacht en strijkt zacht door mijn haar. Blijkbaar heb ik niet eens de helft van al zijn bloed gedronken. Ik kruip weer tegen hem aan en voel hoe Yu een arm om me heen slaat. Daarna leg ik me tegen zijn schouder en vallen we samen weer in slaap.

Wanneer we voor de tweede keer wakker worden, is het al middag. ‘Vandaag maar weer luieren?’ Mompelt Yu. Ik kreun instemmend en kruip weer dicht tegen hem aan. De rest van de dag belagen we elkaar met kusjes, kietelen, en prikken we elkaar. ‘Ik houd van je, dat weet je, hè?’ grinnik ik, als ik hem weer prik. ‘Jep, en ik houd ook van jou.’ Zachtjes strijk ik Yu over zijn buik en Yu drukt een kusje op mijn haar. Ik sluit mijn ogen en doe ze pas weer open wanneer Yu’s mobiel gaat. Ik kijk de jongen aan en hij neemt op. ‘Hey, Jamie.’ Ik kijk op, maar Yu schudt zijn hoofd. ‘We zullen morgen langskomen het is nu te laat. Sorry, lieverd.’ Ik kijk Yu aan. ‘Ik beloof het je. Welterusten.’ De zwartharige jongen hangt op en gaat liggen. ‘Morgen naar Jamie, nu slapen.’ Ik knik en ga tegen hem aan liggen. Langzaam zak ik weg en net voordat ik in slaap van hoor ik nog een pijnschreeuw. Wat is dat toch…?

Reageer (3)

  • Vargas

    -Leest-
    Aah! Nu wil ik weten wat het is, of wie het is, ook!
    Snel verder ^^

    1 decennium geleden
  • Vargas

    Ik zal het zo gaan lezen -en nog een reactie plaatsen-.
    Maar ik denk dat het Dia weer is.
    Al hoop ik dat niet.
    Xx

    1 decennium geleden
  • Vanamo

    OOOOOHHHH ik wil wten wat dat is en hij is weer super echt super ga maar snel verder


    (flower)


    XXXX(K) Peace

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen