Foto bij 07.

07.

Na mijn blokuur economie loop ik (stiekem) sms’end het lokaal uit. Bill komt twijfelend naast me lopen. “Heb je pauze?” vraag ik. “Ja, en daarna een blokuur bio” “Gezellig ik ook” zeg ik vrolijk. “Bill, heb je pauze?” Hoor ik opeens een jongen vragen. Ik kijk om en zie de jongen met de dreads naar ons toekomen. Bill knikt. “Dit is Tom mijn tweelingbroer” zegt Bill tegen me. “Oke, hey ik ben Liz” Tom kijkt me een beetje vaag aan en Bill haalt zijn schouders op waarop ik vragend mijn wenkbrauwen op trek. “Uh, ik ga even naar mijn kluis toe” zeg ik en loop naar de aula waar mijn kluis is. Als ik mijn boeken voor de volgende les heb zie ik Katinka zitten aan een tafel. Ik snel naar de tafel toe om een stoel te bemachtigen in de overvolle aula. “Hey Tink” Katinka kijkt op en glimlacht. “Hoi Lizzy, waar is Em?” “Ziek” zeg ik schouderophalend. “Leuk en nu zit je elke les gezellig alleen?” vraagt ze. “Nee hoor” Katinka trekt haar wenkbrauwen op. “Bill komt zat net bij eco naast me en bij bio zo waarschijnlijk ook” “Bill… wie is Bill?” “Make-up, recht op staand haar” Ze kijkt me dom aan. “OH!” roept ze dan keihard waardoor ik bijna van mijn stoel schiet. “Doen je radertjes het weer?” vraag ik met een grijns. Ik krijg een stomp tegen mijn schouder en moet lachen. “Is hij aardig?” “Ja hoor, alleen nog al verlegen” “Welke jongen is niet verlegen bij jou? Je bent bloedmooi” Ik rol met mijn ogen. “Leon misschien?” zeg ik. “Leon is een eikel” zegt Katinka en ik knik instemmend. Ik rommel in mijn tas opzoek naar mijn koekje. Eenmaal gevonden is hij helemaal gecruncht onder mijn boeken. Met een zucht mik ik het pakje in de prullenbak en draai de dop van mijn fles drinken. “Oe, daar is je nieuwe vriend” zegt Katinka en ik kijk op. Ik zie Bill en Tom staan. Ze zijn waarschijnlijk opzoek naar een zit plek. “Tink, waarom laten we ze niet bij ons zitten?” Katinka kijkt me even bedenkelijk aan maar knikt dan. “Waarom ook niet” Ik zwaai naar de jongens en als Bill me ziet stoot hij Tom aan en wijst hij naar me. Ze praten even en komen dan onze richting op gelopen. Ze zetten hun tassen neer en gaan zitten. “Hey jongens, dit is Katinka. Dit zijn Bill en Tom” Katinka glimlacht even. “Tom en Bill” corrigeert Tom me. “Hoezo?” vraagt Katinka. “Ik ben nog altijd 10 minuten ouder dan mijn broertje” zegt Tom. Ik schiet in de lach en schud mijn hoofd. “Jullie lijken echt heel erg op elkaar. Jullie hebben precies dezelfde ogen en vorm van gezicht” zeg ik. “We zijn een eeneiige tweeling” zegt Bill. “Echt?!” brengt Katinka verbaasd uit. Beide knikken. “Wauw” zegt Katinka en knijpt haar ogen nog eens tot spleetje en bekijkt die twee uitvoerig. “Tink, staat niet zo man!” sis ik een beetje beschaamd. Katinka went haar ogen af en bladert in haar agenda. De jongens grinniken en ik schud mijn hoofd.

Als de bel gaat zeg ik Katinka en Tom gedag en loop met Bill naar het bio lokaal. Als we zitten komt Leon het lokaal in. “Wie hebben we daar? Ons meisje” Leon kijkt een beetje verbaasd als hij ziet dat ik naast Bill zit. “Uh Liz? Zit je niet op de verkeerde plek?” vraagt Leon met een blik op Bill. Ik schud mijn hoofd. “Nee maar volgens jij sta jij hier verkeerd” zeg ik met de nadruk op jij. Een paar mensen in de klas hoor ik “Oeh…” zeggen. “Is dat zo. Lieve Melissa, wat gaat er om in dat mooie hoofdje van je dat je haar…” “Hem” onderbreek ik hem. “… Hem verdedigt” Ik sta op en ga tegenover hem staan. “Luister, laat mij en mijn vrienden gewoon met rust. Ga voor mijn part een end fietsen en neem je geslijm mee” zeg ik met de nadruk op vrienden. Leon knijpt zijn ogen tot spleetjes en probeert mijn hand te pakken maar ik trek me los. “Verstond je me soms niet?” zeg ik bits. Leon draait zich met een ruk om en gaat op zijn plaats zitten. Ik ga weer zitten op mijn stoel en Bill kijkt me een beetje verbaasd aan. “Wat?” “Niks maar… Nou ja, niet belangrijk. Dankje” Ik glimlach. “Jongetjes als hij hebben dat nou eenmaal af en toe nodig” Bill lacht waarbij hij zijn parelwitte tanden ontbloot. Er gaat een schokje door mijn lichaam. “Wauw” gilt een stem in mijn hoofd. Bill kijkt me lachend aan en ik voel mijn hart bonken. Ik slik en kijk naar de lerares die wat op het bord schrijft.

De hele verdere dag zit ik naast Bill en meerdere keren laat hij mijn hartje sneller kloppen dan dat het hoort te doen. Na school zeg ik hem vrolijk gedag en vlieg naar huis toe op mijn fiets.


Human kill me ajb niet met een blauw wattenstaafje! O: Ik ben vet bang hoor XD.

Reageer (2)

  • WAYTOHELL

    aaaw

    verderr

    1 decennium geleden
  • SlenderDemon

    Yeahhh weer een nieuw hoofdstuk.
    Tom is een beetje wantrouwig:).
    maar ik vond het natuurlijk heeeeeell eerrruuugg lief toen ze opnam voor bill.
    Stomme leon hij moet zijn grote bek houdn tegen bill!!!!
    Haha hoop dat het wat woord tussen melissa en bill(flower)
    Maar meid love your story dus bitte schreib schnell weiter(H)(flower)



    Xx....

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen