Foto bij 223. Oh how could i refuse?

Hte updaten is klaar! (rotklus... wou dat ik het nooit had gedaan.,.. maar het lugt wel op!) dit is een klein hoofdstukje maar de volgende word langer! i swear!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • MearaLilith

    JEEEEJ:D

    VERDERR:D

    X

    1 decennium geleden
  • Muffintje

    hhahahah ik had het aan pakkie gevraag ik mroeg zo meneer.... meneer vindt ik mij en cera onafscheidelijk????? hij grijnsen en zei zo : ja vori jaar waren jullie echt onafscheidelijk. En toen ging ik met hem praten en zo en ging hij vragen hoeveel mensen er bij bakken zaten vanwege die tasjes daarom stond ik dus tijdens de les bij jullie xD hahaha jij eerst niet geloven van roodhoofd dat ik er stond xD was echt grappig xD hahaha maar ja was wel gezellig met meneer pakkie praten weer eens xD o ja JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! voor al het goede nieuws maar ik ga weer verder eten xD en JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!! nog even en ik heb een tweeling!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ xDxDxDxD (yeah)(yeah) o ja en SNEL VERDER!!!!!!!!!!!!!!!!! en werken was vet cool er werk een vet lekker ding mwhahahahaha xD SNEL VERDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ik vertel je morge alles wel als ik het niet vergeet ik heb nu vette koppijn en ben dood moe xD en half dood xD (yeah)!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Cresseyde

    Ik snap niet echt dat ze zwanger zjn, maja,
    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • LordThingy

    Layla is zwangeerr (H)(H)
    Ik had het niet verwacht
    Jonge, je weet me telkens weer te verassen met je super story. Daarom verdien je eeen dikke groene duim XD
    (H)

    1 decennium geleden
  • Thundershock

    moooi,
    heeel snel verder <33!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen