sorry, sorry, sorry dat het zo lang geduurd heeft! Ik had het een beetje druk en geen inspiratie!

Emily was nog druk bezig. Tafel opruimen, drinken klaar zetten, laptop aanzetten. Ze hoopt dat het allemaal goed gaat, het zou geweldig zijn als het lukt de band op te zetten! Straks gaat ze met de groep jongeren overleggen. Ze is net klaar als er word aangebeld...

"Heey!" zegt Jake als Emily de deur open doet. "Hoi! Kom binnen ik heb alles al klaar gelegd.". Ze lopen samen naar binnen. "De rest komt zo hoor!" zegt Jake "Ik kan trouwens niet wachten om te beginnen." Emily lacht, Jake is echt heel enthousiast dat had ze aan het begin al door. Na 5 minuten gaat de bel weer en komen de ander 'bandleden' binnen! Samen gaan ze aan tafel zitten. Het valt meteen op dat Emily erg geordend is.

"Ik wil jullie eerst wel horen spelen, dus zoek een van deze nummers uit dan gaan we die oefenen! Over 2 weken moet het klaar zijn" zegt Emily. ze geeft 5 nummers op. Na wat overleg kiezen ze voor Californication van de Red Hot Chili Pepers "Oefen de komende week apart, dan oefenen we vanaf volgende week samen!" zegt Emily "Weet iemand een goede oefenplek?" Ze denken allemaal goed na. Dan zegt Fien "Nou eh, bij mij thuis hebben we nog een lege garage. Ik kan aan mijn ouders vragen of we die mogen gebruiken". Fien heeft geen flauw idee hou ze haar ouders zo ver krijgt, maar ze zal haar best doen! Nadat de groep nog wat overlegd gaan ze weer vertrekken. Ze moeten allemaal goed gaan oefenen!

Reageer (1)

  • Matsumoto

    Ik ga ook Californication leren!!!xD
    Snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen