“En jij dacht aan mijn spullen te zitten?” Ik draaide me om en zag Bill in de deuropening staan. De flesjes vielen een voor een uit mijn handen een maakten een dof geluid toen ze op de vloer terechtkwamen. Ik zag hoe Bill’s ogen groter werden, hoe hij zijn ogen over mijn lichaam liet glijden. Ik keek beschamend weg. Hij droeg zelf ook maar een boxer, maar hij was in ieder geval niet helemaal naakt. De laatste en eerste keer dat we elkaar zo gezien hadden was alweer een paar maanden geleden. Voorzichtig stapte Bill op me af. Hij boog voor me neer en riep de flessen terug op. “Het spijt me, ik wou je niet laten schrikken.” “Het is je in ieder geval wel gelukt.” Ondertussen keek hij me recht in de ogen, waardoor ik me al een stuk meer op mijn gemak voelde. Mijn lichaam was niet alles voor hem, mijn ziel daarentegen wel. Dat was dan ook de reden waarom ik zoveel van hem hield. Ik kon hem simpelweg niet weerstaan. Er waren geen woorden die mijn aantrekking tot hem konden verwoorden. “Je kon ook de deur gesloten hebben. Ik dacht dat je nog altijd je kleren aan het zoeken was”, merkte Bill op. “Ik weet het, ik weet het”, zuchtte ik. Bill plaatste de flessen in de douche. “Misschien dat we samen kunnen douchen?” Uitnodigend stak hij zijn hand naar me uit. “Graag.” Ik begon de tintelingen in mijn lijf te voelen. Het gevoel dat ik vaak had wanneer ik op de een of andere manier intiem met hem was. Gretig nam ik zijn hand vast. Voordat hij het water liet stromen, schopte hij nog vlug zijn gele boxer uit. Ik probeerde om niet naar beneden te kijken, wat erg moeilijk was. Stiekem deed ik het toch terwijl hij de juiste temperatuur van het water aan het zoeken was. Een gelukzalig gevoel overspoelde me toen hij zijn armen om me heen sloot. Ik voelde zijn warmte, de geborgenheid die hij me schonk. Hij was alles wat ik nodig had. De warme waterstralen die over me heen liepen maakte het gevoel alleen maar beter. Ik voelde me voor een moment compleet. Het leek alsof de tijd stilstond. Alleen Bill was op dat moment in mijn gedachten, althans ik deed verwoed een poging om alleen maar aan hem te denken. Het lukte me behoorlijk goed. Ik genoot echt van Bill.

Reageer (7)

  • Fearful

    W-au-w dit was echt supermooi geschreven, er zijn een hoop mensen die veel van jouw schrijfstijl kunnen leren.. waaronder ik, haha
    snel verder <3

    1 decennium geleden
  • Niallene

    Aahw kei mooi geschreven!
    Ik hou van deze zin:
    'Mijn lichaam was niet alles voor hem, mijn ziel daarentegen wel.'
    Wouw, echt kei mooi! <3
    Snel verder! <3

    1 decennium geleden
  • Stripe

    Wauw, dit is zo ontzettend prachtig verwoord en geschreven. <3
    Ik ben hongerig naar meer. :9~

    1 decennium geleden
  • Givenchy

    Ik ben nog steeds benieuwd naar wanneer ze het aan Bill gaat vertellen. Ik ben alleen bang dat hun relatie dan verandert en dat wil ik niet. En ik heb zo'n gevoel dat het verhaal nog heel wat verdrietige momenten/dieptepunten gaat kennen.. Maar Bill is wel het type om haar niet te verlaten, luckily. Snel verder!
    Dan weet ik of ik er naast zit met m'n voorgevoel, wat ik hoop.

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen