hoera!!!!!!! deel 50!!
Nog 50te gaan tot de honderd!!! :)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • xlolx

    ?? waaar komt hij ineens vanddan?? waarom doet naomi zo?

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Gwéldig :Y)

    Snél verder héaa ^^

    (H)

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Naomi; ik zie dit dus echt als een bekentenis he -> "what iis hy mooii", Ja echt ik zie dat als een bekentenis. Dat je echt verliefd op Nills bent; ma jah k zal er over zwijgen he.

    Maar Snel verder gaan he, echt snel, ik weet dat je deze er hebt opgezet omdat je er af moet maar morgen of overmorgen moet jij ook typen want ike heb morgen geen school en dan kan ik goed veel typen en jah.

    Ma jah effe etrug na t verhaal he: Arme Nick, hy weet ni eens wa hij heeft fout gedaan en dan maakt ie zich nog eens zorgen ook. En jah ik ben er deze keer niet. Laura wel, praat anders eens met haar. Of neen niet doen, daar komen alleen maar problemen van als je met Laura praat:P
    Gemeen he, ik weet het. Maar je bent Joe en Yonii wel vergeten he. En jah Laura dacht net als ik vroegr da Yonii echt u nicht was, ma k heb t har uitgelegt, lief van mij he (A)
    En jah nu zeggen jullie allemaal; "voel je je nog goed??" I Know!

    Ma Jah, conclusie van de voorbije *telt snel* 13 regels. Je MOET Snel Verder gaan he!

    Voor mij en Laura, en voor alle andere leuke kiendjes die jou supper quizzjje maken.

    Kabouter Fack. (K)xD

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Snelverder
    Gaan he Naomi, en las ik daar Nils?? Jah jah dat verhaaltje ken ik onder tussen ook al. Goed van mij he :Y):Y):Y)
    En heel erg snel verder gaan he, speciaal voor mij natuurlijk, nee nee voor al je fans, maar speciaal voor mij he, want ik ben dus veel belangerijker. Like Deuh xDxDxD
    Oke Lies lijkt belangerijk, maar is het niet hoor, nee nee, Lies is 1% minder belangerijk dan mij, zo dan kan ze niet heel boos zijn he xDxD
    Maar dus heel erg snel verder gaan he Naomi, echt heel goed, en jah ik was verschoten van jou reactie (in het verhaal he)
    En ik zal stoppen, zodat Lies kan gaan lopen met de prijs van langste reactie hier.

    X. Laura

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen