DEEL 70!!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • xlolx

    haha zou wel leuk zijn.

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    SNEL VERDER hééé!!!

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Weet je dat van Joe en Naomi snap ik heel goed dat dat kleine kindjes zijn xD
    Jah van Joe ook, mijn klein kindje xD
    SnelVerder

    Ps: in het vervolg het me zeggen, en thnx Naomi nu kan ik echt gaan zagen als Lies zwanger is in je reeks, dus zorg dat ze zwanger is

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Jaaaaaaaaaaaaah, .......... Neeeeeeeeeeeeeennn.
    Niet nog kienderen om op te passen. K heb al genoeg met Naomi en Joe. Pfff, t zal wa worden jah. Ma Jah ik heb Kevin nog héa. Maar nu gaat Laura weer beginnen over dat ik zwanger ben enzo. Oesje Oesje. Maar Snel Verder gaan héa :Y):Y)
    En dat de tijd maar traag vooruit mag gaan, want ik kijk er niet echt naar uit om een tientonner te zijn. Maar jah wie zegt in feite dat ik zwanger ben, ik niet hoor. ik denk het alleen maar. Lekker handig.xD Maar jah als er dan een kleine komt, is het ten minste ene van mij en mijne choe (H) Blijdschap. :D En Jah wie mag meter worden?? Laura niet; zij is al van mijne grote blauwe ducky, en jij dan mijn drie kleintjes[[rood-wit-geel] Dan blijft er alleen nog maar Yoni over héa. Jaah Yoni de meter. Maar dan heb ik er nog een nodig. dan neem ik wel Joe, oh neen want dan is ie al de peter. Of neen ik laat Joe en Yoni Meter zijn, en Nick en Frankie Peter. Jaaaaaaaaaaah :Y):Y):Y)
    Alle k zal stoppen met lullen [en neen neit het doordenken nemen]
    Snel Verder gaan héa :Y):Y):Y)
    Wow je hebt gezwegen over spongebob. APPLAUS!!!!!

    Liefde van LiesKiend <3

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Oeehlala :Y)
    supééér ^^
    Snél verder hé :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen