Een aantal dagen gaan voorbij en ik zorg dat het paard en ik kunnen rusten en eten.In meertjes waste ik me en mijn kleren.Ik ben in verschillende dorpen geweest en heb gevraagd of er hier een circus is geweest, maar het antwoord was steeds nee.


Wanneer ik een grote stad in draaf op het paard -dat bekaf was- kan ik mijn vreugde niet op.Er stonden borden met een aankondiging dat er een circus zou komen.Noah's Arc Circus stond er op de borden.Terwijl het paard begint te stappen kijk ik rond in de stad en zie veel victoriaanse huizen.Ze waren echt prachtig.

Dan, na bijna door de hele stad te zijn gestapt zie ik het circus staan.Ik spoor het paard aan om sneller te gaan.Eenmaal bij de ingang stap ik van het paard af en maak de teugels vast een aan boomtak.Ik klap zachtjes op de nek van het paard en strijk over de neus heen voor ik naar de ingang loop, verder naar binnen toe, opzoek naar Joker.

'Joker?' Breng ik uit en kijk rond in de circustent dat al deels was opgebouwd en zie mensen oefenen.Ik zie een bekende vrouw, ik was haar naam kwijt en toch lag het op het puntje van mijn tong.Beast!Ja, dat was haar naam, Beast.Ik loop met zekere passen op haar af die meteen in het niet vallen wanneer er een vreemde man voor mijn voeten springt.Hij had slangen over zijn lichaam heen.Zijn ogen dringen die van mij binnen, het gaf me de rillingen.'I-ik moet met Beast spreken, o-of eig-eigenlijk met J-joker.' Stotter ik en kan mezelf wel voor mijn hoofd slaan. 'Joker?' Hoor ik een stem achter me en draai me om.Ik zie het bekende gezicht van de jongeman die langs Beast stond in de tent bij Joker.Wat was zijn naam ook al weer? 'Hey, jij bent dat meisje dat..' "Klopt." Onderbreek ik hem en draai me helemaal om.De jongen, waar me de naam weer van te binnen schiet; Dagger, begint te grijnzen en sleurt me aan de hand mee de tent uit.
Zou hij me naar Joker brengen?

Reageer (1)

  • Mayfly

    Ik hoop het wel!
    Snel verder! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen