Hermelien loopt met drie boeken in haar hand de bibliotheek uit. Ze heeft al haar huiswerk voor deze week al gemaakt en ze is een een vrolijke stemming. Ze loopt de trappen af, op weg naar de grote zaal voor het avondeten. Niet nu denkt ze zuchtend als ze Magnus Stoker aan ziet komen lopen. Ze keert zich snel om en rent de trappen op. Opeens beweegt de trap en hij verschuift naar de zevende verdieping. ‘Ook dat nog,’ zegt Hermelien hardop. Ze loopt maar snel de gang in en is blij dat Stoker haar niet gezien heeft. Ze wil de hoek om lopen tot ze stemmen hoort.
Snel blijft Hermelien om het hoekje staan en ze luistert naar de stemmen. ‘Wat is er Ronnieponnie?’ hoort ze een stem zeggen. Hermelien doet haar ogen dicht en zucht zachtjes. ‘Ik moet met je praten Belinda,’ hoort ze nu de stem van Ron. Hermelien wilde net weglopen maar nu ze de ernst in Ron zijn stem hoort blijft ze staan. O dit is zo fout denkt ze bij zichzelf en ze wordt een beetje rood. ‘Wat is er dan?’ vraagt Belinda. ‘Ik weet niet zo goed hoe ik het moet zeggen,’ zegt Ron zacht en stotterend. ‘Je weet toch dat je alles tegen me kan zeggen Ronnieponnie,’ zegt Belinda zacht. ‘Ik zou willen dat je me niet steeds zo noemt Belinda,’ zegt Ron boos. ‘Ik heet Ron niet zoals die verschrikkelijke naam die jij gebruikt.’ Belinda kijkt hem geschrokken aan en ze krijgt tranen in haar ogen. ‘Ik wil het uitmaken Belinda,’ zegt Ron dan zacht.
Hermelien glimlacht een beetje en ze hoort iemand heel erg snel aan komen lopen. ‘O nee Belinda,’ fluistert Hermelien zacht en ze wil weglopen als Belinda de hoek op komt. Hermelien drukt zich tegen de muur en ziet Belinda huilend langs rennen. Dat is zielig denkt ze met haar ogen dicht. Ze tilt haar arm op en staat dan een vaas om die op de kast naast haar staat. Hermelien kijkt naar Belinda die aan het eind van de gang zich om draait en boos naar Hermelien kijkt. ‘Heb jij hem gedwongen dit te doen?’ vraagt Belinda boos. Ron komt nu de hoek om rennen en kijkt van Belinda naar Hermelien. ‘Hermelien heeft hier niks mee te maken,’ zegt Ron boos. ‘Dit is wat ze wilde,’ zegt Belinda huilend en ze rent weg. Hermelien kijkt naar Ron en die kijkt ook naar haar. ‘Waarom rende je opeens weg?’ vraagt nu een stem en Hermelien draait zich snel naar de kant waarvan de stem kwam. Ze ziet Magnus Stoker staan en zucht zachtjes. ‘Wat doe jij hier Wemel?’ vraagt Stoker boos. ‘Ik ben hier met Hermelien,’ zegt Ron boos. ‘Jij, tuurlijk!’ roept Stoker uit. ‘Toevallig wel ja,’ zegt Hermelien streng. ‘Nou best, veel plezier samen,’ zegt Stoker boos en hij loopt achter Belinda aan.
Ron en Hermelien kijken elkaar nu weer aan en Hermelien wordt een beetje rood. ‘Hoe lang stond je daar al?’ vraagt Ron zacht. ‘Lang genoeg,’ zegt Hermelien zacht en ze gaat tegen de muur staan. Ron loopt langzaam naar haar toe en gaat voor haar staan. Hermelien kijkt een beetje bang naar Ron en die bloost een beetje. ‘Ik was gevlucht voor Stoker,’ fluistert Hermelien zacht. ‘Nou dat is maar goed dan,’ fluistert Ron ook en hij drukt zachtjes zijn lippen op Hermelien haar lippen. ‘Ron een ding, ik ga je geen Ronnieponnie noemen,’ zegt Hermelien. ‘Als je die naam ook nog maar een keer zegt dan, dan... ‘Nou laat maar Ron dat ga ik niet doen,’ zegt Hermelien glimlachend. Ron glimlacht ook en geeft Hermelien weer een kus. Ze opent langzaam haar mond en Ron doet hetzelfde. Hun tongen vinden elkaar en ook Hermelien en Ron hebben elkaar gevonden.

Reageer (5)

  • kimyugyeom

    mooii.(flower)

    1 decennium geleden
  • unrealistic

    Omg, sow Qutieeeee ! xx (;
    Dankhuuu , je bent een schat .
    (l)(l) Kei mooi ! egt waar ! ;D

    1 decennium geleden
  • bels

    sweet(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • LilsEvans

    Ah, super sweet!!!!!(H)

    1 decennium geleden
  • MadeOfSilver

    Aww zo sweet <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen