Ik ben niet meegegaan voor het feestje. Wel ben ik nog naar Cristiano’s moeder geweest maar Seth wilde blijven slapen dus had dat eigenlijk ook geen nut. Mijn hele humeur is verpest door dat mens. Misschien moet ik lekker even in bad gaan zitten? Nee, daar heb ik helemaal geen zin in. Ik pak een glas water met ijsblokjes en zet de TV aan. Ik zit een tijdje rustig TV te kijken als de telefoon gaat. Ook dat nog! Ik zucht eens diep en ga op zoek naar de telefoon. ‘Met Alice.’ Ik wacht op antwoord. ‘Ola schat.’ Hoor ik Cristiano zeggen aan de andere kant van de lijn. ‘Hoe gaat ie nu?’ Ik zucht nog een keer. ‘Goed.’ Lieg ik. ‘Vertel wat is er!’ Cristiano heeft mij altijd gelijk door. Kom ik dan zo ongeloofwaardig over? Ik vertel hem over de zwangerschapscursus. ‘Ik zou willen dat ik terug kon komen om met je mee te gaan.’ Aan zijn stem hoor ik dat ie het meent. ‘Hoeft niet hoor, ik ga gewoon niet meer totdat je terug bent.’ Zeg ik lachend. Hij zucht eens diep. ‘Oké schat. Ik moet ophangen, heb eigenlijk alweer te lang gebeld. Doeg, ik hou van je!’ ‘Ik hou ook van jou schat.’ Antwoord ik en ik hang weer op. Ik heb nergens eigenlijk zin in. Ik besluit om maar naar bed te gaan, des te eerder is deze verschrikkelijke dag voorbij.

De volgende ochtend ga ik weer naar Cristiano’s moeder. Alleen wilt Seth weer niet mee. Oma vond het ook niet erg dus ben ik weer vertrokken. Wat ga ik eens doen? ‘Hoi Angelina. Heb je misschien om mee te gaan winkelen?’ Vraag ik als ik haar nummer gevonden heb. ‘Natuurlijk! Ik kom er zo aan.’ Wat ben ik toch blij dat ik een nieuwe vriendin heb. Ja, ze is mijn vriendin ook geworden. En zij snapt tenminste hoe het voelt aangezien Fernando ook nog steeds weg is. Nadat ik mezelf een beetje fatsoenlijk heb aangekleed gaat de bel. ‘Hoi.’ Zegt Angelina vrolijk en geeft mij een knuffel. ‘Zo, wij gaan samen de stad eens onveilig maken!’ Ik begin te lachen. Ik ben blij dat ik haar gebeld heb.

Puffend laat ik mij op de bank vallen. ‘Wow dat was nog eens shoppen.’ Zegt Angelina terwijl ze een slok van haar drinken neemt. Ik maak een instemmend geluidje. We hebben zoveel gekocht. Kleding voor mezelf, Seth, Cristiano en schoenen. Natuurlijk konden we het ook niet laten om de winkel met babyspullen in te gaan. Wat we ook niet konden laten? Om iets te kopen. Dus voor de nieuwe baby zijn er ook al kleertjes. Het was wel een gezellige dag hoor. Zo leer je elkaar ook nog eens beter kennen. ‘Weetje ik heb iets bedacht! Ik ga volgende keer met je mee naar die zwangerschapscursus.’ Zegt ze vrolijk. ‘Ik ga niet meer.’ Ik schud lachend mijn hoofd. ‘Jawel, samen met mij!’ Ik zucht eens diep. Ik ben vandaag te weten gekomen dat je het toch niet wint dus geef ik maar op. ‘Oké maar dan stop ik ermee.’ Na nog wat gedronken te hebben, vertrekt Angelina naar huis. Ik zwaai haar uit en plof dan weer op de bank. Ik ben wel blij dat ze de volgende keer meewilt. Misschien is het dan toch niet zo erg? We zien het wel, ik kan altijd nog stoppen. Ik wil gewoon dat Cristiano terugkom. Misschien liggen ze er binnenkort wel uit? Dat zou ik eigenlijk niet eens zo erg vinden. De volgende wedstrijd is de achtste finale. Die mogen ze nog wel winnen, denk ik?

Reageer (5)

  • emmatj

    snel verder <3 leuk verhaal xx

    1 decennium geleden
  • PinkFan55

    snel verder heb net alles gelezen en super goed
    lees graag weer snel van je(H)(K)(H)(K)

    1 decennium geleden
  • LunaMar

    snel verder! X

    1 decennium geleden
  • LeaMichele

    Die Angelina is echt supermegageweldigfantastisch(A)

    Oké hier gaan we bereid je voor:
    Ik ben niet meegegaan voor het feestje
    Wat?! Let's party and party and party and p- and p- and party!:Y)
    'Ola schat.'
    Hij is toch Portugees? Dit is toch Spaans? Of is dat in beide talen zo? Laat ook maar, ik overdrijf een beetjexD
    Doeg, ik hou van je!’ ‘Ik hou ook van jou schat.’
    Hoe schattig!(H)
    ‘Hoi Angelina. Heb je misschien om mee te gaan winkelen?’ Vraag ik als ik haar nummer gevonden heb. ‘Natuurlijk! Ik kom er zo aan.’ Wat ben ik toch blij dat ik een nieuwe vriendin heb. Ja, ze is mijn vriendin ook geworden. En zij snapt tenminste hoe het voelt aangezien Fernando ook nog steeds weg is
    Beetje lange quote, maar hier is alles belangrijk van:Y)
    Ten eerste: AANNNGGGEEELLIIINNNAAA! Haha:P
    Shoppen is leuk! Laatst liep ik perongeluk een sexwinkel inxD Ik ben er maar snel uitgelopenxD
    I AM YOUR NEW BFF!
    Fernandooooo(H) Te heet om aan te raken:P Oh. My. God. Dan moet Angelina hem wel erg lang missen! Want Fernando blijft tot de finale!(huil) Naja, daarna kunnen ze veel tijd met elkaar doorbrengen en baby'tjes maken, haha xD
    Weetje ik heb iets bedacht! Ik ga volgende keer met je mee naar die zwangerschapscursus.’ Zegt ze vrolijk. ‘Ik ga niet meer.’ Ik schud lachend mijn hoofd. ‘Jawel, samen met mij!’ Ik zucht eens diep. Ik ben vandaag te weten gekomen dat je het toch niet wint dus geef ik maar op.
    Haha, dat klopt precies! Ik win altijd discussies! :P
    ZWANGERSCHAPSCURSUS! Kun je lekker lol makenxD

    Reactie is wel lang genoeg he? Hihi(flower)
    Kudo is gegeven!
    <3

    Btw: Foto is sexy!

    1 decennium geleden
  • Navygirl

    Ik heb net je hele verhaal even gelezen

    Echt heel snel verder<333

    xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen