Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • FullMoonx

    ooeww, Bella get's evil:Y)
    doorgaaan(A)

    1 decennium geleden
  • JayDick

    ik raak ook snel mijn concentratie kwijt maar dan probeer ik me te focussen op dat gene waar ik mee bezig was.... help soms wel... wil je snel nog een hoofdstuk doen... btw ik snap niet wat er nu ineens is met Bella... eerst was ze zo lief en nu niet meer...(maakt niks uit voor mij ik haat haar toch... ze pakt alle leuk jongens in XD)Snel verder AUB!!!! Leukste verhaal ever!!! (yeah)(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden
  • RoosR

    Haha, ik heb ook last van een concentratie probleem:D maar dan ga ik ff opschrijven wat ik denk en zo en dan ben ik ff al mijn gedachten kwijt en dan kan ik weer meer onzin bedenken en meer stuiteren:P maar ik hou wel heel erg van slapen:P maar dan 's ochtends:D 's avonds ben ik hyper:Y)

    Weißt du? Bella = een bitch!!:@

    maar ja... jouw story = wel super leuk!!!
    en nu ga ik douchen...

    1 decennium geleden
  • xRenatex

    OMG
    Ik haat bella nu
    En je gaat Japser letterlijk inpakken!!
    Snel verder(H) de baby's moeten nog Hell yeah! leren zeggen
    en waarom het drijfzand drijfzand, want je zinkt erin
    dus zinkzand past beter, maar eigenlijk wordt je er in gezogen dus dan krijg je zuigzand, maar dat klinkt fout
    Dat was onze aardrijkskunde les vandaag xD
    xxx

    1 decennium geleden
  • Muffintje

    oooeeeh snel verder en haat aan bella i kill here ik ruk haar kop er af ik verslint haar levent ik doorboor haar met mijn pijlen en zal haar nek om draaien ik zal haar in de vik steken en doorboren met messen en andere voorwerpen met scherpe punten en dingen I CANNA KILL HERE!!!!!!!!!!!! serieus ik ben woedend op haar SNEL VERDER:D:D:D en ik wil weten wat er gaa gebeuren en wat e gaat doen:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen