O5.
Ik logde in op mijn msn. Perfect Cailtin was online. Ik begon tegen haar tepraten en vroeg of ze naar het parkje achter mijn huis wilde komen. Ze zou er over 10 minuten zijn. Ook smste ik Ryan, of hij daar ook over 10 minuten wilde zijn. Toen ik aan kwam lopen zag ik ze al zitten. Ze waren razend benieuwt over wat ik ze wilde vertellen. Toen ik het vertelde reageerde ze meteen enthousiast. Lisa had al wel vaker toegegeven dat ze Chaz leuk vond, en Chaz ook over haar. Maar nooit tegen elkaar en daar moest verandering in komen. Daar gingen Ryan, Cailtin en ik voor zorgen. We bedachten een plan. Vrijdag was de perfecte dag om dat uit tevoeren. Dan bleven ze met zn alle bij iemand slapen. Dit keer bij Cailtin en Christian. Het moest en zou lukken.

~ Vrijdag ~
Ik stond samen met Lisa voor het huis van Caitlin en Christian. We belde aan. Het duurde niet lang voor ze opendeden. Toen we naar binnen liepen fluisterde ik naar Caitlin 'Ze heeft nog niks door' We liepen naar de chillkamer en pleurde daar onze spullen op een matras neer. Gelukkig waren ze er nog niet, Cailin had Justin, Chaz, Ryan en Christian die hun op ging halen een andere tijd gegeven zodat ze elkaar wel moesten knuffelen. De bel ging en met zn 3e stormde we naar de voordeur. Toen we hem open hadden gedaan ging Caitlin meteen Justin knuffelen. Nu moest ik Christian en Ryan knuffelen zodat Lisa met Chaz kon knuffelen. Cailin liet Justin expres niet los, dus ik Christian en Ryan ook niet. En dus Lisa Chaz ook niet. Zo stonden we minutenlang.

Ik zat met Christian op de rand van het zwembad, ik vertelde hem het plan van mij, Ryan en Cailin. Hij was ook enthousiast en wilde perse meehelpen. We liepen naar het terras waar de rest zat en bedachten een spelletje. Jongens tegen de meisjes. De parij die als eerste de andere in het water krijgt heeft gewonnen. De verliezers moeten de winnaars een kusje geven. Caitlin, Lisa en ik rende meteen weg met Justin en Chaz achter ons aan. Caitlin rende naar links met Justin achter haar aan. Lisa naar rechts met Chaz achter haar aan. Ik rende rechtdoor. Ik hoorde een plons gevolgt door een andere en zag Cailin en Lisa al in het water liggen samen met Justin en Chaz. Nu waren alleen Ryan Christian en ik over. Toen ik zag dat ze naar mij toe rende, rende ik ook weer verder. Ook al had ik geen kans tegen hun twee. Even later lag ik ook in het zwembad. De meisjes hadden dus verloren. 'Kom maar op met die kus!' zei Justin en Cailin gaf een kus op zijn wang. 'Was dat alles ?' vroeg Justin teleurgestelt. Cailin plaatste een kus op zijn mond en toen zoende ze. Ik zwom naar Christian en Ryan toe en gaf ze allebei een kus op hun wang. Lisa keek verlegen naar Chaz en drukte gau een kus op zijn wang. 'Was dat alles ?' vroegen Christian, Ryan en ik. 'Jij zoende toch ook niet met Christian en Ryan!' bitste ze terug. 'Ik ben ook niet verliefd op hun' Lisa werd nog roder dan ze al was. 'Op een voorwaarde...' begon Chaz. 'Jij ook met Christian en Ryan zoent' 'Oke maar niet nu, niet waar jullie bij zijn' Daar ging Chaz wel mee accoord en plaatste zijn armen om Lisa's middel. Hun hoofden kwamen steeds dichter bij elkaar en voorzichtig drukte Chaz zijn lippen op die van Lisa.
--

Reageer (5)

  • Lovato

    Omb, dit is soo leuwk -aa-
    Justin moet later wel iets met Bianca
    Of zij vind he leuk og hij haar een van de 2
    Wel later, ander is et te snel (:

    1 decennium geleden
  • LOreall

    méhhh, justin moet wat in bianca zien, ahaha maar nu nog niet, want dat is te snel. maar goed geschreven en snel verder please? :D

    1 decennium geleden
  • Bielieber

    & dan doen Christian, Ryan en zij een trio zoen. XD haha

    Snel verder! <333

    1 decennium geleden
  • Pikachu16

    omgomgomgomgomgomgomgomg!!!!!!!
    snel verde, maar ikenjij heeft gelijk, moeten justin en bianca niet wat krijgen?

    1 decennium geleden
  • Zomerr

    hey.. moet justin niet verlieft zijn op bianca :O

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen