!BELANGRIJK!
Yes my budd's het is lang gelden. Maar ik had gewoon te veel persoonlijke problemen waar ik jullie niet mee zal opzadelen, te veel gezeik op school en te veel moddingen die gewoon tijd in beslag nemen.
Daarbij was ik gewoon even klaar met Quizlet
KLAAR met het feit dat ik ertegen opzag dat ik weer eens een deeltje erop moest zetten
KLAAR met die fucking writersblock
KLAAR met TLFTF eigenlijk
Ik heb overwogen hem te beëindigen, maar ik ben er al zo lang mee bezig en hij is nog lang niet af, dat ik dit gewoon niet kon doen.

Zijn gezicht komt dichterbij, maar hij doet het tergend langzaam, alsof hij op iets wacht. Net als je denkt dat hij je gaat kussen, draait hij zijn hoofd weg, en laat in plaats daarvan zijn voorhoof dop je schouder rusten. Hij zucht. ‘Telkens denk ik dat Lucas gaat roepen: “ikke ook doen.”’ Een verbaasd en geschokt keek je hem aan. Hij draait zijn hoofd opzij en kijkt je aan. Zijn ogen staan bijna… droevig. ‘Aww dat is zo schattig je mist hem echt!’ Je drukt zacht een kus op zijn mond terwijl Tom weer rechtop gaat staan. ‘Hij was gewoon zo… ik weet niet… knuffelbaar..’ en hij houdt zijn armen alsof hij Lucas vastheeft. Serieus heb je ooit in je leven iets schattigers gezien? Je slaat je armen om zijn nek heen, en wrijft met het puntje van je neus tegen de zijne. ‘Je kan mij knuffelen.’ Met die woorden verschijnt er weer een glimlach op zijn gezicht, geen grijns maar een echt glimlach, terwijl hij zijn lippen op die van jou laat neerkomen.

Uit de puntjes van je haar komen nog druppels, maar je hebt geen zin ze droog te maken. Tom staat in zijn kamer.. iets te doen, terwijl jij naar beneden gaat om jezelf te vermaken. Net als je de trap af komt hoor je de voordeur dichtslaan. ‘En?’ vraag je aan Simone. Ze schud haar hoofd. ‘Lucas was blij dat hij terug bij zijn moeder was maar uitgerekend nu heeft ze een nieuwe vriend.’ Je knikt droevig. Arm kereltje. ‘Als ze wil dat iemand een keertje oppast wil ik het wel doen hoor.’ Simone glimlacht. ‘Dat is erg lief van je, ik zal het haar zeggen.’ Ineens kijkt ze schichtig naar boven, als het blijkbaar goed is zegt ze op samenzweerderige toon: ‘Maar goed nu even over iets anders: Tom en Bill zijn bijna jarig…’ Ohja? ‘…dus we moeten even wat leuks verzinnen…’ serieus zijn ze echt jarig? ‘…had jij iets in gedachten?’ Wacht even het is vandaag de… ‘Je was het vergeten hé?’ Valt het erg op? ‘Nee.’ Ontken je. Simone kijkt je streng aan. ‘Oké ja.’ Simone zucht. ‘Maargoed had je iets leuks voor ze in gedachten? Gewoon een feestje met vrienden of iets speciaals?’

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (20)

  • TooCrazyXD

    ik weet niks
    dus zeg ik maar gewoon
    verdeeeeer!!!!

    1 decennium geleden
  • Kwak

    Hehehe, Bitchfight!

    1 decennium geleden
  • Loontjuh15

    Oehh koewl he..
    Huur een zaaltje af en dan moeten de jongens/mannen verkleed als meisjes/vrouwen en de meiden moet verkleed als Jongens/Mannen.

    xxx

    1 decennium geleden
  • xBlueAngelx

    snel verder!!:D

    1 decennium geleden
  • VampireMouse

    haii :)
    blij dta je weer verder gaat :P
    enuhhh ik jheb ff zitten denken..

    Dat er een zaaltje word afgehuurd (een discootje ofzo) en dat daar dan allemaal vrienden en kennisen komen. gewoon een leuk feest met vrienden en niet al te groot moeilijk en uitgebrijd.Maar ze proberen wel via Peter en David om misschien de voorbeelden van Tom en Bill te laten komen (Nena en Sammy dus) en dat is dat meteen het cadeau van hun. terwijl Tom zeurt dat hij ng geen bier mag (mg ng niet op je 16de in DE)

    en als cadeautjes....... *god dat is moeilijker dan ik d8 :P*

    XX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen