Mensen! er gaan dingen veranderen! ik kom niet eens tot deel 25 als ik zo doorga, als ik kyk naar ander quizlets doe ik wat zy over 10 quizlets verspreiden in ééntje, en das niet goed want ik zou nog graag meemaken dat ik deel 100 haal xD dus ze worden wat korter ;) ook ga ik in de vragen een stuk van het verhaal doen, hopelyk vinden jullie dit een verbetering!

Je kykt dus in het gezicht van...

De tijdschriftenverkoper! Je keek hem nogal beduusd aan. Ik… u.. verkoopt toch tijdschriften?! Hy glimlachte. Dat doe ik idd soms, maar ik ben ook directeur van dit hotel! Hy keek weer serieus, maar wat is er gebeurd? Vroeg hy bezorgd. Je keek in de spiegel die achter de balie hing, wat zag je eruit! Je haar was één groot... nix, je was gwn uit bed gestapt, en had er verder nix aan gedaan. Je ogen waren dik en rood, en je zag er nogal verloren uit met die zak in je hand. Ik.. ik zou hier graag een kamer willen. Hy keek je verbaasd aan. Kun je dat betalen? Vroeg hy. Ik kan hier werken! Antwoorde je. Ik hoef de komende maand nergens naartoe en ben 24 uur beschikbaar! Dat verkooppraatje had je uit je hoofd geleerd, en volgens my kwam het er best wel overtuigend uit. Hy keek je wantrouwig aan, Waar zyn je ouders? Vroeg hy. Shiit die zag je niet aankomen. Ik ben wees. Verzon je snel. Je zag de medelijden in zn ogen. Hy wees je een niet al te luxe kamer, maar perfect voor een maandje! Ok... begon hy je kunt hier werken als serveerster, je krygt ontbijt, lunch, en avondeten + kamer gratis, maar je moet dan wel de hele dag werken. Hy keek je beschaamd aan. Ik wou dat ik je wat beters kon geven maar de zaken gaan niet zo goed… dus het spijt me, maar meer kan ik je echt niet geven! Je was al blij dat je mocht blijven, maar één vraag kon je niet onderdrukken. Mag ik wel TV kyken? Ja! Antwoorde hy. Maar pak ajb niets van de minibar, en ik zou het geweldig vinden als je je kamer zelf schoonmaakt! Je was superblij. Wat was werken en je eigen kamer schoonmaken in vergelyking met 3 x per dag eten, tv en een supermooie kamer met douche?! Je snapte niet waarom hy zo beschaamd keek, het was 3 keer zo goed als je had verwacht dat het zou gaan!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (30)

  • HorseLovers

    woewww
    verderrr pliezz

    1 decennium geleden
  • 16melanie16

    weitaaah bitteee

    1 decennium geleden
  • Repent

    Ow fuck, zo kak dat ik deze serie al si een keer had geleezen. Neemt de spanning voor een stuk minder weg (:

    1 decennium geleden
  • Zayniac

    Omg ! :O
    Dat gaat zoveel problemen geven denk ik...

    xkusz (K)

    1 decennium geleden
  • Rewind

    Da ga problemen opleveren


    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen