Joepie nr 25 alweer ^^

Hy kreunde wat en liet zich pardoes vallen op bed. Je zuchte, die was gwn lopend in slaap gevallen… -_-‘. Je haalde zyn dreads maar uit het elastiek (k viel een keer in slaap met een paardestaart, dat slaap niet zo lekker kan ik je vertellen >.<) en kleede je snel om. Je deed het licht uit en ging naast Tom liggen. Je was zo trots op hem! Dat hy al zo’n groot concert heeft gegeven, op zn 15e! Je wreef liefhebbend over zn wang. Myn kleine Tom…

Je liep naar beneden, waar je Simone al aan de keukentafel met een kop koffie zag zitten. Waarom zit je niet in de woonkamer? Vroeg je verbaast. Simone had net een slok genomen en wees alleen maar. Je keek om de hoek. Georg en Gustav lagen op de bank te ronken (niet naast elkaar ofzo, er waren 2 banken ) en je glimlachte. Ohja, je was ff vergeten wat je met die 2 had gedaan =P. Hoe ging het concert? Vroeg Simone. Het ging fantastisch, de fans werden helemaal gek! Simone keek trots. Ik wist wel dat ze het konden! Je hoorde iemand luid snurken. Of het Georg of Gustav was kon je niet zeggen. Simone grinnikte. Zo kan ik natuurlyk nooit lekker rustig een bakkie doen. Ze pakte een tydschrift en liep naar boven.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (31)

  • Repent

    aaahw, zo sgattig (:

    1 decennium geleden
  • Zayniac

    Hahah oohh zoo Grappig deel ! ;D
    En dat koppiee van Tom is daar sóó Schattigg !

    xkusz (K)

    1 decennium geleden
  • CxLovesxTom

    aaaaaaaaaaaahhhhh die foto is echt zooo lief !!!!
    (A) supeerrr !!!!

    1 decennium geleden
  • KandyLand

    weiter bitte
    xx

    1 decennium geleden
  • Rewind

    xD

    Omg ocharme Tom valt van zenne stoel :')
    Eigelijk zou ik hier ni mee moge lachen maar het is gwn te grappig xD

    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen