Je kleede je zo snel mogelyk aan, en liep de kamer uit. Hey jong… je zwaaide naar spoken, de jongens waren al lang weer weg. Je keek naar de schaal. Ze hadden niets voor je overgelaten… Je keek in de kastjes of er nog wat in stond maar alles was leeg… Ik moet ook nog geld hebben, schoot er door je hoofd. Je doorzocht je zakken van al je broeken en je tasje, maar je had geen cent by je. Ineens keek je naar de broek van Tom. Hy had gezegd dat je €200 mocht. Je pakte zyn broek en haalde er €100 uit. Je keek even naar het geld. Was dit nu geen stelen…? Nee! Hy had zelf gezegd dat ik het mocht, toch? Je had trouwens geen andere keus, het was dat of geen kadoo. Je moest denken aan wat je dacht toen op de 1e schooldag na de vakantie… je had wel een keuze…

Telkens als je dacht dat je een van de jongens tegen kwam nam je een andere weg, waarom wist je zelf niet maar je had nu even geen zin om ze tegen te komen… Eigenlyk was het een gelukje, want je kwam een prachtige muziekwinkel binnen, je had voor alle jongens al een prachtig kadoo, maar je moest voor Tom nog wat. Je liep de muziekwinkel binnen en er kwam een man met een lange paardenstaart op je afgelopen: eh’ kank’je miss’ien help’n? Hy had een Brits accent, maar leek wel verstand te hebben van wat er in zyn winkel stond, die trouwens ook nog eens redelyk groot was. Ik zoek een kerstkadootje, een orgineel kerstkadootje voor een gitarist. Hy keek bedenkelyk. ‘K denk nie da je genoeg geld hebt om ’n gitaar te kop’n hé? Hy lachte. Je liep door de winkel, ze hadden elke hoek weer een ander thuisplaats voor een instrument gegeven. Je keek naar de gitaren, ze waren allemaal te duur, en ik denk niet dat hy zit te wachten op nieuwe snaren. Je keek bedenkelyk naar de gitaar aan de muur. Wat had je nog meer aan een gitaar…? Een nieuwe gitaarband…? Nou daar zit hy op te wachten! Je liep een stuk verder en zag allemaal plectrums liggen, waar allemaal namen op stonden. Je ogen werden groot. Dát was nou een prachtkadoo! Maakt u die zelf?! Vroeg je gretig. Hy knikte. Als de naam niet te lang is kan ‘k ‘m vandaag nog klaar hebb’n! Hy knipoogte, en jy volgde hem achter de winkel.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (32)

  • Repent

    arshloch --'

    1 decennium geleden
  • Zayniac

    Omg... brok in mn keel, sóó mooi geschreven ! [L]


    xkusz (K)

    1 decennium geleden
  • Rewind

    KEI ERG:O

    1 decennium geleden
  • Shitface

    Ohh, wat een domme hoer >,<

    1 decennium geleden
  • xLikeAroseX

    :O

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen