Je wilde wraak, je wilde alles kort en klein slaan en dan vooral die slet die hem van je had afgepakt. Maar je kon het niet, je kon het niet. Het liefst had je daarnaartoe gegaan en de eerste de beste jongen meteen op zn bek gepakt, maar je kon het niet, je kon het niet. Je pakte al je spullen in, het duurde niet lang voordat je koffer was ingepakt. Je deed je mobiel in je zak en haalde het kettinkje uit je nachtkastje, en legdie die, naast die van Tom. Verbitterd sloeg je het kastje dicht, en opende de kastdeur, en haalde er de zak met kadootjes uit. Je sleepte hem naar de woonkamer waar je ze allemaal netjes op een rytje zette. Ook Toms kadootje haalde je eruit, het was prachtig ingepakt, en er stond met mooie letters: ‘voor Tom’ op. Je veegde een traan van je wang en legde het pakje voorzichtig op de grond. Je legde de sleutel van het chalet neer en deed alle lichten uit, zo, hier was niemand meer.

Je stond op de stoep en twyfelde. Het was superverleidelyk om nu naar de disco te gaan. Toen je dacht aan het beeld dat ze tongden laaide het vuur weer in je op. Ik ga. Punt uit. By de disco zag je een byna onzichtbaar steegje, waar je snel wat leukere kleding aantrok, terwyl je een plek zocht om snel je koffer te verstoppen. Ineens ging een deur open en keek je recht in het gezicht van een uitmyter met een zwart pak en een zonnebril. Hé, ik heb je wel door! Stiekem naar binnen sluipen! Je pakte je by je schouder en bromde tegen de andr dat hy de manager moest gaan halen. Jij: shit waar heb ik mezelf nu weer in gebracht T_T. Je zag ineens de muziekwinkelvent aan komen lopen, was hý de manager? xD je kende wel meteen de juiste mensen zeg; eerst de tydschriftenverkoper die hotelmanager bleek te zyn en nu dit x’D. Hy keek je verbaast aan. W’t doe jy hier? Moet jy geen kerst vier’n met die Tom v’n je? Hy heeft getongt met een ander en nu kom ik wraak nemen. Zei je simpel. Hy keek je eerst argwanend aan maar zei toen: meid, de jongen waar je z’n mooi plectrum voor over had moet wel erg speciaal voor je zyn geweest, ik laat ‘m niet zomaar gaan! Je grijnsde. Je wees naar je koffer. Ik moet daarna zo snel mogelyk weg dus heb ik deze uitgang nodig. Hy knikte. Francis, zorg dat ze er uit mag en stop iedereen die achter haar aan komt! Hy knikte kort en liet je naar binnen. Als een havik zocht je naar Tom, die aan de bar stond met die blonde bimbo. Je keek in het rond, misschien kandidaten om je plan te perfectioneren? Je had eerst gedacht gewoon te zoenen met een andere jongen, maar er kwam een veel beter plan in je op. Je fluisterde het tegen Pierre (muziekwinkelguy) en hy knikte. Je liep naar 2 meisjes, meiden, ik wil wraak op myn vriendje, en als jullie me helpen krygen jullie allebei 2 gratis drankjes Ze keken elkaar vragen aan. Oké, wat moeten we doen?

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (31)

  • Repent

    Echt prachtig <3 Dit is de laatste voor vandaag. M'n paa zit te zagen dat ik moet stoppen. En als ik morgen naar die fuif wil ga ik nu even moeten luistern. Je schrijft egt geweldig ;D

    1 decennium geleden
  • Zayniac

    Omg... echt heeel erg mooi ! [L]

    xkusz (K)

    1 decennium geleden
  • Rewind

    (Y)

    1 decennium geleden
  • xLikeAroseX

    sppr !!

    1 decennium geleden
  • ImHot

    Ü hebt beestige quiz'n

    *traantraan*!
    (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen