Tom bloosde. Ey en wil je my vooral vergeven van dat gedoe met… … en wat ik gezegd heb allemaal? Het volgende wat Tom kon zeggen was: AAAAAH want je had hem snel op zn bek gepakt, en jullie waren van het bed afgevallen. Je kon niet van hem af blyven en begon met hem te tongen. Oké… hoorde je achter je, kleed je maar snel aan dan kunnen we alsnog een fyne kerst hebben… Kleed je… aan…? Je keek naar waar je nu in stond. Een kort dun shirtje wat strak om je borsten zat en eeen klein pyjamashortje. Je voelde hoe je een hele rode kop kreeg. Bill lachte. We gaan al weg! Je kleede je snel aan en kon het niet laten Tom een grote knuffel te geven toen je de kamer binnenkwam. Ik heb je zo gemist! Fluisterde je. Hy beantwoorde dat met een kus. Jullie namen een taxi, en ging by Tom op schoot. Je tongde byna de hele tyd met Tom, zo gelukkig was je dat je weer terug was by hem!

In het chalet gaven ze je kadootjes, het waren prachtige dingen (doe maar alsof je dingen hebt gehad die je graag wilt hebben…). Jullie zaten gezellig op de bank, aan de chocolademelk, TV te kyken, jy, omringd door 4 jongens, voelde je op dat moment de gelukkigste van de wereld. Jy zat in het midden, en jullie zaten best dicht by elkaar. Je sloeg je armen om ze allevier heen, en zei: ik heb jullie gwn zo gemist, jullie zyn als broers voor me ^^. Je voelde hoe ze terugknuffelden. Jy blyft ook altyd mn kleine zusje hoor! Je keek bly naar Georg. Ey my zie je toch niet als je broer? Vroeg Tom. Gustav: Incest! Je moest meteen denken aan twincest en schoot in de lach. Hé wat is er zo grappig? Vroeg Bill. Je keek van Bill naar Tom, en terug. Je barste weer in lachen uit. Sorry hoor even binnenpretje zei je, terwyl je een traantje wegpinkte. Ik heb trouwens nog een kadootje voor je! Hy greep jouw hand en liep met jou naar jullie slaapkamers, net voordat Tom de deur dicht deed zag je de jongens naar elkaar grynzen. Hy deed zn hand in zn shirt, en haalde er het halve gitaartje uit, hy greep in zn broekzak en haalde er het andere halve gitaartje uit.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (18)

  • Zayniac

    Ahh sóó lief !
    Echt Geweldig !

    xkusz (K)

    1 decennium geleden
  • Rewind

    geweldig :')

    1 decennium geleden
  • barbara

    Ik vind je echt super knap dat je nogsteeds geen naam geeft en het toch zo makkelijk leesbaar maakt.

    1 decennium geleden
  • ImHot

    (H)(K)(flower)

    1 decennium geleden
  • Jessxclusive

    Wow speels x'D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen