Ik heb een paar superleuke filmpjes gevonden die ik jullie wil aanraden! Het zijn humor filmpjes maar niet beledigend voor TH... hier komen ze!

10 Ways To Annoy The Kaulitz Twins
http://www.youtube.com/watch?v=fZnDH5-9g1M&NR=1

Tokio Hotel Foreign Languages
http://www.youtube.com/watch?v=AFVqlg7BZW4

Tokio Hotel Funny Quotes (die hele serie is leuk ^^)
http://youtube.com/watch?v=Zg0O-sWHHzM

Tom wants Candy Bill wants her dead
http://www.youtube.com/watch?v=_mAEtjXeAf4&feature=related

. Jij: waarom huur je een chalet met 4 kamers als je alleen bent? Er viel een stilte. Voor de rust! Zei ze. Ik ben erg beroemd weet je! Ze knipoogde. Oh… zei je droog. Hoe heet je dan? Allison! Antwoorde ze enthousiast. Je schudde je hoofd. Ken ik niet! Natuurlyk niet, maar in Amerika ben ik een gróte hit! Ze liep de eerste de beste kamer binnen; jouw/Toms slaapkamer dus! Je keek de rest even vreemd aan, en volgde haar toen. OMG! Zei ze. Wat een überhippe kamer! Jij:o_0 überhip?! Oké wat is er aan de hand? Vroeg je aan haar. Ze keek je nogal benauwd aan. Je haar, hoe je praat, WTF is er aan de hand. Ze zuchte, en keek toen starend naar boven. Nééhéé ik wil nog niet. Weer staarde ze naar boven. Néé niet doen ik wil niet…! Ineens werden haar ogen glazig en zette ze haar smile weer op. Ik ga maar. Ze liep met die glazige ogen naar buiten, het leek wel of er mist in haar ogen zat. Ze zwaaide nog even naar de jongens. Doei! Riep ze, en ze liep nar buiten. Je volgde haar, je zag nog net hoe ze buiten verdween in een grote witte flits…

Je stond daar nogal perplex. Verbaasd liep je terug naar binnen. Waar is ze? Vroeg Bill voorzichtig. W-weg ze zei dat ze per ongeluk het verkeerde huisje was binnengelopen! Wat een vreemd mens! Zei Georg hoofdschuddend. Je knikt. Het was moeilyk te bevatten, wat er net was gebeurt…


*tydsprong van 2 weken, je bent nu terug in Loitsche*

Tom [pov]Simone: oh lieverds jullie zyn weer terug! Ze omhelsde jullie innig. Wat hoorde ik nou? Was het begin niet zo leuk?? Je keek vanuit je ooghoeken naar Tom, die naar de grond staarde. Ik ehh… ga myn tas uitpakken. Bill knikte, en volgde je. Simone keek ons verbaast na. Tom…? Vroeg ze voorzichtig. Wat is er daar gebeurt? Hy schuifelde zenuwachtig met zyn voeten. Nou kyk… begon hy ongemakkelyk. T werd nogal saai daar, nouja, we sloten haar nogal buiten, ik weet niet waarom, en ik.. nja wilde ook weer eens wat… dus toen… ben ik met de jongens naar de disco gegaan… en toen heb ik met een ander meisje gekust. Simone keek hem emotieloos aan. Tom… begon ze voorzichtig, wat is er nog meer gebeurt? Tom staarde nog steeds naar de vloer. Nja beetje geschuifeld en getongt enzo. En toen kwam ze wraak nemen. Ze zoende een andere jongen is toen met een taxi terug naar huis gegaan. En we voelden ons megaschuldig omdat we haar buiten sloten, en toen we belden dacht ze dat het allemaal haar schuld was… en toen zyn we haar gevolgd en toen hebben we het goedgemaakt. Je dacht ook terug gaan de dag dat ze over haar gedroomt hadden. Wat was het ook al weer? Ze mocht niets vertellen, op mobiel letten, zweven in een witte kamer en het hele fiasco vanuit haar oogpunt… dat moest je toch maar aan haar vertellen… TOM! Verschrikt keek je op. Jongen, ik praat tegen je! Dus… vervolgde ze, ik zei dus dat je heel voorzichtig met haar moet doen, dat meisje heeft gevoel weet je! Je knikte. Nou… zei ze iets hartelyker. Wat heb je van haar voor kerst gekregen. Je kreeg een grote gryns op je gezicht, en haalt het plectrum uit je zak. Ze loopt naar de lamp om hem wat beter te bekyken. Ahhh wat lief! Nieuwsgierig kyk je naar je moeder. Dat was nou niet bepaald de reactie die je had verwacht. HUH? Laat je horen, en Simone kykt je verrukt aan. Zie je het niet? Als je hem zó tegen het licht aan houd staat er, nouja kyk maar! Je pakt het over en draait hem wat. Ineens zie je in glinsterende letters: unbreakable. Je grijnst.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (15)

  • Zayniac

    Enge Stem ! ;O

    xkusz (K)

    1 decennium geleden
  • Rewind

    super!!!

    1 decennium geleden
  • 16melanie16

    weitah plioezzzzzzzzzz

    1 decennium geleden
  • ImHot

    (H)

    1 decennium geleden
  • youfuckface

    DIE STEM xO
    Zoo eng! =S
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen