Ik zie in veel reacties dat mensen het niet meer begrijpen :P. Alles zal duidelijk owrden in de volgende quizlets maak jemaar geen zorgen x'D

Maar er was iets met dit pakje kaarten, er was iets… Je knielde by de salontafel en schudde de kaarten. Ze voelden raar aan, en ze waren best oud. Hoe ouder hoe beter, dan hebben ze meer ervaring, had je oma altyd gezegd. Alsof die kaarten dat konden weten… mompelde je by jezelf. Je sloot je ogen en vroeg in je gedachten, terwyl je de kaarten schudde: waarom ben ik zo depri? Je legde een paar kaarten neer; de geliefden, onder andere. Als ik het goed heb… mompelde je weer in jezelf, betekent dat dat Tom de veroorzaker is van alle problemen. Je schudde de kaarten nog een keer. Wat gaat er vandaag gebeuren? Je keek naar de kaarten, die vertelden dat een nieuwe vriendschap zal herryzen. Oké nu wist je zéker dat het nep was, niemand wilde vrienden met jou zyn omdat je Samantha had geslagen. Je legde de kaarten terug, en begon aan je ontbijt.

In de bus zat je naast Tom. De les ging aan je voorby, maar je verstond niets en begreep niets. In de pauze kreeg je ineens een tik op je schouder. Sorry maar mag ik by jullie gaan zitten? Je knikte verbaast en bekeek haar eens goed. Gryze muis-style heerst, maar ze had iets vriendelyks in haar ogen. Sorry maar alles is vol! Glimlachte ze en ze… keek Tom en Bill aan! Dát had je nou echt niet vaak gezien? Nieuw hier zeker? Ze bloosde. Is dat zo goed te zien. Je grynsde. Jáá dat verklaarde veel! Toen de bel ging riep ze jullie nog na: zie ik jullie de volgende pauze?! Je knikte en zwaaide haar na. Tom en Bill hadden neits gezegd. Hé wat aardiger mag ook wel! Je keek ze chaggo aan. Bill: ja dat kennen we, ze doet aardig, maar dan steekt Samantha daar een stokje voor, en is ze onze ergste vyand. Tom: plz hecht je niet aan haar, ze zal zich zoals altyd by Samantha aansluiten. Je stond kwaad op. Ja als jullie zó over mensen denken is het geen wonder dat jullie geen vrienden hebben!! Je voelde je meteen schuldig toen je dat had gezegd, je meende het niet, maar het leek alsof je geen controle meer had over je eigen gevoelens! WTF was er met je aan de hand?! Je nam de eerste de beste bus terug naar Loitsche. Je had antwoorden nodig, en ergens wist je dat de Stem je die kon geven…

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (24)

  • Zayniac

    Is Keira dan ook van de toekomst ? ;O
    Ohh super !

    xkusz (K)

    1 decennium geleden
  • Rewind

    super!!!

    1 decennium geleden
  • 16melanie16

    weitah pliezzzz

    1 decennium geleden
  • MEVROUWMECKI

    Hy is superamazing.x3 I LOVE YOUR QUIZLETS.x3

    Undichliebedich

    1 decennium geleden
  • Newyorker

    ohnee !! Tuurlijk gaat die trut Tom willen ehh !! Ma da ga ik ni laten gebeuren ze(puh)

    ik .. Tom == (H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen