* tydsprongiej van +/- 1 maand*

Je kon niet echt meer zeggen dat je iets met Tom had. Je was al die tyd niet meer naar school geweest, de dagen waren een hel voor je. Je was verslaafd aan die Tarotkaarten, maar vaak gaven ze maar één kaart: De Dood. Keira kwam vaak langs, je was er gewend aan geraakt. De waarheid was dat je al die tyd met byna niemand had gesproken. Je zag Tom soms naar je kyken, je wilde dat je hetzelfde voor hem voelde, maar dat was niet zo. Ze haden een klein feestje georganiseerd. Dat wil zeggen: alleen Keira was uitgenodigd. Jy bleef op je kamer, maar kon het soms niet laten naar beneden te sluipen en kyken wat ze aan het doen waren. Waarom was er zoveel veranderd tussen jou en Tom? Zuchtend wilde je weer naar boven lopen, toen je iemand hoorde zingen: woa oh oh oh oh oh oh oh, why’s my life so booooring? Je verstyfde meteen. Dat was Leaf met Wonderwoman, da-dat liedje was van jouw tyd…! Je luisterde aandachtig, en je hoorde een meisje nog een beetje naneuriën. Je schrok. Er was behalve jou maar één meisje in dit huis, en dat was Keira…


Je trok de deur van de WC open, en zag haar haar make-up bywerken. Ze keek op en glimlachte: hoi! Je glimlachte flauwtjes terug. Je hebt een mooie stem! Zei je, om zomaar een gesprek te beginnen. Ze glimlachte weer. Dankje! Welk… liedje zong je net? Ze keek je verschrikt aan. Ik-ik weet niet… Ze concentreerde zich weer op haar mascara. Dat was Leaf met Wonderwoman, toch…? Ze negeerde je. K heb dat lied nog nooit gehoord, k wist niet eens dat het bestond. Je kon in de spiegel de angst in haar ogen lezen, wat had ze te verbergen…?

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (34)

  • Zayniac

    Gewoon hartstikke goeie quiz !

    xkusz (K)

    1 decennium geleden
  • CxLovesxTom

    oke het is nog een beetje wazig mrr ik begin het langzaam te snappenxD
    vaagheid heerst !!xD

    super trouwens !!!


    grtzz

    1 decennium geleden
  • Rewind

    Ik snap het.

    1 decennium geleden
  • KOWEED

    W8 NU SNAP iK HET EEN BEETJE NiET:s WiE THE HELL iS CHANEL??

    1 decennium geleden
  • MEVROUWMECKI

    Ze zijn gewoon fucking goed, niet uit te leggen voor woorden.x]

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen