Ladiedadieda ^^ niet echt veel te melden maak hem maar gewoon =P

Ze staarde naar boven. Neee, alstublieft vader, ze liet het me zeggen, ik heb niets gedaan, ik kon er niets aan doen, ze liet het me zeggen! Nee, ik deed het niet expres, nee ik weet dat u het niet wilde maar alstublieft vader ik zal geen fouten meer maken, nee ik weet dat roem niet belangryker is dan ons bestaan, nee vader NEEE! Ze schreeuwde, het leek alsof ze van binnen werd verbrand door vlammen. Je keek naar de Tarotkaarten die op je bed lagen, zy verbranden ook, maar ze lieten geen zwarte plakken achter, het leek alsof de vlammen alleen verschroeiden wat zy wilden. Ze verdween met een witte flits, jou stomverbaast achterlatend. Je wist de waarheid, maar hy bracht alleen nog maar meer vragen op. Je keek naar de plek waar Keira net verdwenen was. Hellevuur… fuisterde je.

Het was moeilyk te begrypen. Zy had je depri gemaakt zodat zy Tom kon hebben, maar Tom wilde dat niet. En ze had behexte Tarotkaarten ofzo op je afgestuurd en toen is ze vermoord door haar eigen vader die blykbaar een hoge pief is in ‘hun wereld’ o_0 MY GOD WHERE DID I GET MYSELF INTO?! Wat zei ze nou nog meer? Roem is niet belangryker dan ons bestaan. Was ik dus een soort van superheld voor ze? Je keek naar je handen. WTF was je een soort van Superman geworden ofzo. Je strekte je armen weer, hopend op een gele lichtflits. Er gebeurde niets. MENSEN IK WORDT PISSIG HIER VERTEL ME NOU FOKKING SNEL WAT ER GEBEURT OF IK GA FLIPPEN!! Riep je agresief. Je had er nú genoeg van! Antwoorden! Dat wilde je. Je deed je ogen dicht voor de vertrouwde witte flits.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (28)

  • BananaMilk

    (H)LoveThisVerhaal(H)

    1 decennium geleden
  • Rewind

    super!
    En ik heb het altijd al gesnapt(A)(A)

    1 decennium geleden
  • Shitface

    Ik snap het zo ongeveer xd

    1 decennium geleden
  • xLikeAroseX

    Heel Leuk !!

    1 decennium geleden
  • XcryliciousX

    Whahah ik snap het..
    xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen