Ik voorspel vast dat deze quizlet heel spannend gaat worden! ^^

Ik ben juist trots dan jy by my wil zyn, want wie wil jou nou niet? Ik zie alle jongens wel naar je staren als je buiten loopt, dus waarom zou ik me voor je schamen? Een antwoord in de vorm van een kus volgt. We liggen daar lang. Heel lang. Maar nog steeds niet lang genoeg. Als Bill binnenkomt gaan we naar onze eigen kamer, ons omkleden om te gaan slapen. Zoals altyd komt ze in myn armen liggen, al zo vaak heeft dat gedaan, en al zo vaak heb ik haar vastgepakt, wensend dat dit eeuwig duurde. Maar nog steeds niet vaak genoeg.

Jezelf. Je hoorde de stem. Hy schreeuwde wat naar je maar je kon het niet verstaan. Vlammen laaiden op rond je, personen in witte gewaden stierven voor je ogen aan de vlammen. Een grote ontploffing deed je sidderen op je benen, mensen werden achteruit geblazen door de schokgolf. Een vrouw gilde hard, je keek om. Een klein meisje lag levenloos in haar armen. Je voelde hoe je door elkaar geschud werd. Je opende je ogen, en hoorde iemand schreeuwen, een oorverdovende schreeuw die door merg en been ging. Je besefte dat die uit jouw mond kwam, en je stopte. Je keek op, en probeerde je ogen scherp te stellen. Een jongen met dreads keek je aan. Je ging nahygend rechtop zitten. Alles voelde nat en je zweete heel erg. Je handen trilden en je hyperventileerde. Je herinerde je een meisje, een dood meisje, en vuur, vlammen en een grote knal. Je knipperde met je ogen om aan het donker gewend te raken. Ineens zag je het meisje, ze stond aan het uiteinde an het bed. Op de een of andere manier keek ze je eng aan, haar ogen leken spleetjes en haar mond onnatuurlyk glimlachend. Een ijskoude rilling verspreide zich over je rug. Bloed droop van haar af, en door je eigen gehyg heen hoorde je dat het in een plasje op de grond druppelde. Je knipperde weer en ze was verdwenen. Het gedruppel galmt na in je hoofd. Je hoort niets behalve het gedruppel. Het is tergend langzaam, als een lekkende kraan. Drup… drup… drup… je knippert met je ogen. De deur wordt met een ruk opengedaan en vaag zie je een lange gedaante in een badjas, die vraagt wat er aan de hand is. Je hoort alles vaag, alsof je onder water bent. Een gesprek wordt uitgewisselt, en je kykt vaag naar een tweede gedaante die in de deuropening verschynt, het is een jongen met zwart haar die vraagt of alles goed is. Je stapt uit bed en zet een wankele stap. I-ik ben oké… je stem klinkt raar. Je kykt naar de grond en zet nog een stap. De grond komt dichterby en je voelt je hoofd even terugveren als je hem raakt. Je ogen zyn open, langzaam vallen ze dicht, vaag zie je de voeten van een klein kind, met een klein wit jurkje waar bloed vanaf druipt…

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (28)

  • CxLovesxTom

    wow, vaag !! maar wel vet ! :)
    xxx

    1 decennium geleden
  • Shitface

    Apart.

    Maar wel leuk.

    1 decennium geleden
  • Rewind

    Wow echt kei goe geschreven!

    1 decennium geleden
  • XcryliciousX

    Woow

    1 decennium geleden
  • BananaMilk

    Ik snap het nii meer heel freaky .. :S

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen