Ik wordt een beetje gek van die berichten of er een nieuwe komt (en daarmee bedoel ik in GB en PB reactie's zijn oké)

Je omhelsde haar, en je voelde een zachte kus op je borst. Je keek haar aan. Ze sliep nog steeds. Waarschijnlyk, was ze zo gewend om dat te doen, dat ze het automatisch deed. Glimlachend sloot je je ogen. Zo lang waren jullie al by elkaar. Lang genoeg dat ze je automatisch een kus gaf. Maar hoe lang nog? Wanneer was een relatie afgelopen? Wanneer iemand zei dat het voorbij was? Als je vreemd ging? Als je niets anders deed dan ruzie maken? Als je haar liet huilen?

Bill [pov] je kon moeilijk in slaap komen. Je had Tom nog nooit zo ongelukkig gezien, haar trouwens ook niet. Waarom zagen ze niet in dat ze voor elkaar gemaakt waren? Tom was nog nooit zo gelukkig geweest sinds de dag dat hy haar zag. Grynzend dacht je terug aan de keer dat ze hem voor het eerste zoende. Hy kwam glunderend je kamer binnen: Hé weet je nog dat ik haar meenam naar het fietsenhok (Tom Lover From The Future *6*)? Je knikte. Je mag één keer raden wat ik daar heb gedaan. Even trok je een wenkbrouw op. Dat meen je niet…? Hy lachte. Dus wel! Grynzend plofte hy op bed. Hoe was het? Vroeg je. Je zag dat hy even naar de juiste woorden zocht. Hemels! Besloot hy. Je moest lachen om die herinnering. Treurig dacht je aan hoe ze er nu voor stonden… Je stond op en liep naar hun kamer, die je zachtjes open maakte. Je zag haar in Toms armen liggen, gelukkig! Het was weer goed! Je zag haar knipperen, en Tom verschrikt aankyken. Ze klom snel uit zyn armen, en bleef versuft staan. Ineens merkte ze jou op. Wow! Wat doe jy hier?! Je hoorde Tom moe kreunen, en ze duwde jou de kamer uit, terwyl ze zelf ook de woonkamer in stapte. Dus het is weer goed tussen jullie? Zei je grynzend. Ze keek je aan alsof je iets heel stoms had gezegd. I-ik weet niet… ik herinner me niets meer, ik viel in slaap ofzo… Ze ging op de bank zitten en legde haar hoofd in haar handen. Ik werd wakker en ik… schrok. Je ging naast haar zitten. Wilde je het dan niet? NEE! Riep ze. Als je... als je… ruzie met mensen hebt dan.. dan.. dan doe je dat gewoon niet!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (20)

  • Rewind

    kei erg!:O

    1 decennium geleden
  • BananaMilk

    Omg.. Wat sielug :(

    1 decennium geleden
  • Kryptonite

    :'( zo erg !! ..

    X. !

    1 decennium geleden
  • Mups

    :O:O:O:O:O:O:O!!!!!!!!!!!!!! IDEEEEEETJE: nu kan ze (als hij is omgekomen door een ongeluk) zijn dood voorkomen!!! :D:D:D

    1 decennium geleden
  • Jannootie

    aaaaaaaaaaaaaaaaaah wanner is hij er tis ron 5u he :p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen