Nou het is dus bijna 50 ^^ zwaar leuk dat hij zo lang meegaat ik heb genoeg geschreven tot na deel 100 (als mensen hem dan nog leuk vinden xD natuurlijk)

Ineens hoorde je je ringtone. Je zocht je tasje. Je zag dat je een sms had van je moeder. Ma…? Fluisterde je. Je keek naar wanneer hij verstuurd was, het was een datum ver in de toekomst, om precies de zijn de datum wat het nu zou zijn als je niet naar het verleden was gegaan. Je opende het nieuwsgierig. Je ogen vulden zich met tranen en je hart voelde aan als een stuk lood. Je staarde naar de letters die de meest verschrikkelijke woorden vormden die je maar kon bedenken. Je staarde verschrikt naar Bill. Je had geen broer meer

Bill keek je verbaasd aan. Je barste in huilen uit. I-ik heb geen broertje meer… snikte je. Tranen stroomden als watervallen over je wangen, er leek geen einde aan te komen. Hy-hy is aangereden door een auto. Je hoorde een deur opengaan, en behalve voor je, ook achter je een warm lichaam, en een extra paar armen die je streelden. Het kon je niets schelen, het kon je allemaal niets schelen. Alles mocht kappot, de hele wereld mocht vergaan, jy had en broer verloren, en je kon niet eens naar je ouders, die je fluisterend troostende woordjes zouden geven, of naar zyn begravenis, je kon niets. Je was alleen.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (15)

  • Rewind

    super!!!

    1 decennium geleden
  • xLikeAroseX

    suppahh !!

    1 decennium geleden
  • LiebMich

    omg kwor ZOT! aaah zoo goe
    xx

    1 decennium geleden
  • lovertjeuh

    snel snel snel verder !!! (yeah)

    xx jolien

    1 decennium geleden
  • Umbreon

    spr!! snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen