Ja hij is te laat maar don't blame it on me! Me pa heeft een of ander stom programma geïnstaleerd waardoor ik nu nog maar 2 uur per dag achter de computer mag! :S
Ik ben echt mega aggresief nu :@:@:@:@:@:@

Nou.. eh.. zouden jullie het erg vinden als het gwn een avondje voor ons tweeën werd? Je schudde je hoofd. Ik denk dat dat ook het best is hoor Tom! Na al die drukte... Er werd instemmend gemompeld. Bil, jy kan vast wel by Gus of Georg logeren, maar wat doen we met mam? Even dacht je na. We dumpen haar by tante Anna! Tom dacht even na. Néé joh! Dat kunnen we mam niet aan doen! Je grynsde. Hé als je wil dat ze echt de hele dag weg is. Plus de ochtend! Zei Tom snel. Ik wil uitslapen! Je grynsde naar Tom, en keek naar Georg en Gustav, die er nix van snapten. Ja broer! Ik snap wel waar jy heen wilt!

Je besprak met Tom verder hoe je je ma weg moest krygen. Ineens kwam ze totaal onverwacht naar beneden, je keek Tom verschrikt aan. Zou ze iets gehoord hebben? Hebben we nog cola? Ze zocht de keuken af, nee die had niets gehoord! Gus, neem haar mee naar buiten en kom niet terug voor wy dat zeggen ok?! Gustav knikte en riep: hé heb je zin om buiten te chillen? Ze knikte en pakte haar jas. Kom je niet mee? Vroeg ze zielig toen jy en Bill bleven zitten. Georg trok haar snel mee. Kom nou! Ze wist nog snel: Doei! te roepen naar Tom voor Gustav haar de deur uit duwde.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (26)

  • Rewind

    Tom toch xD

    1 decennium geleden
  • th4youh

    ik lust ook geen chocola en m'n ma vindt me op Tom lijken ja owkeej ik mag dan wel klijneren dreads heben en ik draag graag een pet maar ze vindt dat ik net zo'n ondeugent bekkie MAAR TOM HEEFT GVD GEEN ONDEUGENT BEKKIE MAAR EEN LKKR BEKKIE!!!

    1 decennium geleden
  • Kryptonite

    WAAAAAH !!
    denk dak verslaafd ben ... ma das nie erg . ik lees j quizlets zo graag . !!
    <3

    1 decennium geleden
  • EstellexTom

    yup, southpark IS geweldig:P en cartman ruleerd:P:P i love your quizzen:D:D

    1 decennium geleden
  • LiebMich

    mmmmmm tom is LEKKER!! (ask kan kieze ts tom of die chocola enzo... maai kzouwet wel wete xd)
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen