HAAT AAN LERAREN! Geeft ie me de hele samenvatting van dat hele hoofdstuk om op te schrijven o_0. Ghehe de helft niet gemaak die lul kan amper lezen, ik sta gwn bijna onvoldoende door die gast hij kan níét uitleggen je weet nog minder als hij zn bullshit heeft gezegd :@

Je zet een lieve kus op zyn kaak, maar trekt daarna de dekens tot over je hoofd heen. Maar nu wil ik weer slapen! Hy gaat weer naast je liggen, en je voelt zyn naakte lichaam om het jouwe. Beloof je voor altyd by me te blyven? Je kruipt nog dichter tegen hem aan en antwoord: Langer dan een eeuwigheid! Je voelt een tong de jouwe strelen, en je kust passioneel terug. Je hield zo veel van die jongen. Elke dag leek alsof je opnieuw leefde, of alle ellende die je had meegemaakt nooit gebeurt was, want elke dag werd je wakker met zyn prachtige gezicht.

Je stond op en op en trok schoon ondergoed aan, Tom gaapte luid en volgde jouw voorbeeld. Je greep naar een shirt, maar Tom pakte je hand. Er is niemand thuis, waarom zou je dat doen? Vroeg hy zwoel, terwyl hy zyn armen om je middel sloeg, en zyn voorhoofd op de jouwe liet leunen. Je gaf hem een speels kusje op zyn neus, en pakte zijn hand. Hand in hand met Tom liep je de trap af, en keek naar de keuken, je had best wel trek…

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (19)

  • frietje9

    joey is cool!! in Friends en in Joey! (wist je dat hij als voorstel voor de titel had: Where the hell is everybodyxD egt droog)
    maar ik hou van je quizjes!!!(flower)

    1 decennium geleden
  • MEVROUWMECKI

    OMYGAAWD. Die tekst is z fucking moooii.x3 En het verhaal natuurlijk ook.<3

    1 decennium geleden
  • Butterflies

    Ohh, wie is t??? Verder!!!

    xx

    1 decennium geleden
  • MelissaCore

    MOEDERTJE THUIS

    *LOL*

    1 decennium geleden
  • Kryptonite

    WAuw !! . heb jij echt die tekst zelf geschreven?! zei toch da j schrijtalent heb .

    en alles wat ik zeg is waar *(stoefstoef*)

    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen