De nieuwe serie is geworden:

Sexy, Naugty, Bitchy Me

http://www.quizlet.nl/quiz/122896/sexy-naughty-bitchy-me/

Deze is nu ook online please enjoy ^.~

Wil je het nog een keer zingen? Vraagt Gustav gretig. Nee! Je hoofd wordt rood. Dat Bill het wilde was al erg genoeg. Het was een liedje voor jou, en voor jou alleen, niemand hoefde het te weten! Het was een uitlaatklep, om te laten zien hoe je je op dat moment voelde. Niemand mocht het zien… Je duwde ze je kamer uit, en siste tegen Bill: en jy houdt je mond hé?! Hy knikte lachend.

Toen jullie beneden kwamen zag jullie Simone vermoeid op de bank liggen. Wát hebben jullie my aangedaan?! Dat mens blééf maar ratelen en ratelen en maakte opmerkingen over dat ik jullie niet goed opvoede! Ze zei dat Tom op een spaghettihoop op pootjes leek… Je kneep even in zyn hand. …en Bill helemaal een hopeloos geval was!! Ze liet zich vermoeid op de bank ploffen. Je pakte ook Bills hand en zei: nee hoor jongens! Jullie zyn perfect gewoon zoals jullie zyn! Je voelde een kneepje van Bill, en Tom zn arm die hy om je middel sloeg. En.. ik heb me een beetje mee laten slepen… vervolgde ze schuldig. Ze zat maar te mopperen over het feest en toen heb ik ehh… gezegd dat wy ook maar kwamen… Bill en Tom protesteerden luid terwyl Gustav en Georg in lachen uitbarsten. Je keek ze allevier verbaasd aan. Wat is er mis met een feest? Even staarde je perplex naar het tafereel, maar je liep toch maar naar Simone, om om uitleg te vragen. Nou kyk… begon ze droevig. We hebben best een grote familie, en elk jaar gaan we naar de verjaardag van myn vader. Ik heb 2 zussen en één broer. En ze waren niet echt bly dat ik met Jörg ging… Dat is de understatement van de eeuw. Bromde Bill. Om een lang verhaal kort te maken; ze werd uit de familie geschopt! Toen ik Tom en Bill kreeg wilden ze me een soort van 2e kans geven, en het ging een aantal jaren goed… Totdat… Zei Georg onheilspellend, voor hy weer in lachen uitbarste, samen met Gustav. Ze hadden de taart overal gegooid! Gichelde Georg.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (21)

  • Tiffish

    bill, fuck op ! XD

    1 decennium geleden
  • Mups

    ''ontsteld (niet te verwarren met het woord ongesteld x’D).''\
    HOE weet jij dat dat het eerste was waar ik aan dacht toen ik dat las XD???

    1 decennium geleden
  • LovexGame

    echt spr goe !!

    verder !!! :D

    xx

    1 decennium geleden
  • VampWolfGirl

    aaaaaaa meeer

    1 decennium geleden
  • Genius

    ik hou gewoon van deze quiz! :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen