Gister geen quizlet; ik was naar een verjaardag. BTW de mijne was superleuk, film gekken, hele leuke cadeautjes gekregen, zo'n 150 euro en mn nieuwe mobiel is besteld... het was een leuk weekend ^^!

Weet je dat je er heel sexy uitziet zo? Fluisterde je. Hij grijnsde en trok je dichter bij hem.Je kuste hem zacht op z’n mooie lippen, en deed toen het elastiek weer bij hem in. Tom, ik denk dat we moeten gaan! Ma zei dat we op tijd terug moesten zijn! Je keek op de klok, en zag dat het 2 uur was. Je gaf Gustav en Georg een knuffel, en liep hand in hand met Tom de deur uit, Bill volgde.

Ajb zeg dat nou niet! Zei Simone smekend. Mám, ik ga gwn niet! Het kan alleen maar een afgang worden! Koppig sloeg Bill zn handen over elkaar. Ik heb het al beloofd, kom op, het kan nooit zo erg zijn! Tom rolde met zn ogen. Ik ken alle beledigingen zo langzamerhand nu wel! En voor haar dan?! Hij wees op mij. Moet zij de hele avond maar een beetje beledigd worden?! Simone zuchte. Jongens, ik sméék het jullie! Nu weet ik waar Tom en Bill die puppyoogjes vandaan hebben, Simone kijkt me met een blik aan die ik gewoon níét kan weerstaan…

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (14)

  • Kryptonite

    Supr fAntastisch ! .
    i like it ! .

    x.! <3 TomXMineDrug

    1 decennium geleden
  • CookieBitch

    spr quiz volgende :D :D :D :D

    1 decennium geleden
  • Disappointed

    verdeeeeeeeeeeeer

    1 decennium geleden
  • hatethefake

    keigoe!!
    snel verder!!

    XXX Sade

    1 decennium geleden
  • melxtomx

    whaa snel verder sprrr

    x3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen