*Damdadiedum*

Andreas kijk geïntreseerd. Welk feest? Is er een disco? Bill zucht. Nee mn opa is jarig. Andreas barst in lachen uit. Mwuahahaha dat familie feest waar jullie… haha… Uit Andreas was geen zinnig woord meer te krijgen. Je staat op van Toms schoot, en loopt samen met Bill naar huis, Andreas gaat naar dat van hem.

Je steekt je haar chique op, en doet een nette blouse aan. Natuurlijk wel een mooie spijkerbroek en sneakers, want zonder ga je echt niet! Je kijkt in de spiegel en doe wat niet al te flashy sieraden om. Ineens voel je armen om je heen, en kijk je in de spiegel. Je ziet hem jou grijnzend aankijken, en je pakt zijn handen vast. U like what U see? Hij knikte, je voelde zijn babyzachte wangetjes tegen de jouwe. Zachtjes liet hij jullie heen en weer wiegen, en zegt: weet je dat ik gewoon zin heb die blouse van je lijf te scheuren? Grijnzend kijk je van de spiegel naar de echte Tom, en zegt: dat mag, maar nadat we naar het feest zijn geweest… Hij buigt voorover en kust je zo lief, dat je gewoon een steek in je hart voelt, maar niet pijnlijk, meer als een besef, hoeveel hij wel niet voor je betekent. Zachtjes laat je zijn lippen los.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (20)

  • MEVROUWMECKI

    WAAAAAAAAAAAAAH, DAT SHIRT IS ZO STOER.x3

    1 decennium geleden
  • CookieBitch

    volgende :D

    1 decennium geleden
  • Mups

    Whii!!!!

    1 decennium geleden
  • ICEaddiction

    Super!!!!!
    Ga snel volgende maken!

    liefs(H)

    1 decennium geleden
  • xxbeauxx

    oooooooooooooooooooooooehhhhhh superstoer sneeeel verderrrrrrr!!! :$(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen