Heb net de film Step Up 2 gezien, wow als ik maar de helft kon doen van wat zij deden... *.*

Zijn armen trekken je naar hem toe, en hij legt zijn wang naast de jouwe en fluistert: Ik wil je nooit meer kwijt⦠Rillingen lopen over je rug als hij dat zegt. Je kan er niets aan doen, gewoon alles wat hij doet is zo perfect, alles wat hij zegt en alles wat hij doet, alles. Teder drukt hij zn lippen op de jouwe. Je handen strelen zijn gezicht, en het enige gevoel dat je hebt-naast liefde-is het gevoel van puur geluk.

Ineens stopt de auto en je haalt voorzichtig je lippen van die van hem, bang ze te breken. Voordat hij uitstapt, drukt hij nog snel een kus op je wang. Zo lief! Je staat voor een groot huis, een statig en keurig tuintje met een grindpad. Voor de deur hangen slingers, en je ziet mensen binnen. Mássaâs mensen. Grote familie⦠Zenuwachtig pak je Toms hand, en je voelt een zacht kneepje. Je kijkt op en hij glimlacht. Rustig maar, ik ben bij je! Je haalt diep adem en volgt Simone en Bill. Simone belt aan en de deur gaat met een ruk open! Ãáh meis wat leuk je weer te zien! Een nogal forse vrouw staat in de deuropening, ze heeft blond haar, net als Simone, en een vriendelijk uitdrukking op haar gezicht. Ooh Bill mn kleine schat wat ben je groot geworden! Bill wordt geplet door haar knuffel en kijkt pijnlijk. En mijn schattige Tom natuurlijk wat ben je knap geworden! Ineens valt haar blik op jou. En wie ben jij? Vraagt ze verbaasd, maar niet onaardig. Oh-eh ik ehm.. hoor bij Tom⦠zeg je zachtjes.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (21)

  • MEVROUWMECKI

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG

    1 decennium geleden
  • XLoveTomTHX

    super goed!!:D

    snel verder!

    xxx

    1 decennium geleden
  • melxtomx

    omg vetzielig,, snel weiter bitte!!!! sprrr

    x3

    1 decennium geleden
  • Alerion

    NEXT ik smeek u op myn blote knieen

    1 decennium geleden
  • PuppyGirl

    :O iick moest huile:| en heb nu ook zo het perfecte lied op-_- the voise within vn christina aquilera(ofzow)

    maar jj quiz is egt geweldig!!!!!!!!!!_O_
    LOVE IT(H)
    snel volgende plzz_O_(A)(H)

    (K)(H)(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen