Ben een beetje te creatief bezig... Ben behalve deze en Sexy Naught Bitchy Me met nog 4 verhalen bezig die ik misschien online ga zetten...

Dit is een foto van de jongeman die hem heeft aangereden. Er kwam een foto int beeld, hij had een zwart balkje over zijn ogen. Maar je herkende dat gezicht overal. Je kende hem al vanaf de basischool. Hij was je beste vriend, 2 jaar ouder en je buurjongen. Je voelde een steek door je hart. Als een gloeiend heet stuk ijzer. Michael G. is vandaag opgepakt, en wordt nu verhoord.

Je stormt de kamer uit. De jongens kijken je verbaast na. Je stormt de eerste de beste kamer binnen, en pakt je mobiel. Je toest met trillende vingers het nummer in. Ha-hallo? Hoor je een stem onzeker aan de andere kant van de lijn zeggen. KLOOTZAK! HOE KON JE DAT DOEN! JE KENDE HEM AL JE HELE LEVEN! Wa-wat?! Ben jij het?! Je bent al een half jaar vermist! Waar ben je! OP EEN PLAATS WAAR IK KAN ZIEN DAT JIJ MN BROERTJE HEBT AANGEREDEN. VUIL STUK TYFESMONGOOL!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (18)

  • CxLovesxTom

    arm mensje,, srry moest ff super geschreven!!!

    1 decennium geleden
  • xxbeauxx

    vet plaatje :P nn plies verder :D

    1 decennium geleden
  • Umbreon

    snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • melxtomx

    whaa snel verdr!! sprr

    x3

    1 decennium geleden
  • VampireLove

    Omg dat was echt fucking mooi geschreven.En dat plaatje is sooooo Stoer xD
    (flower)

    xxx(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen