Tom dit is niet zomaar een tegenslag. Dit is echt. Hij kijkt op. Wat bedoel je? Even denk je na, misschien wilde ze niet dat hij het wist. Tom, toen ze het in Spanje te horen kreeg was ze er echt kappot van. Ze is toen gaan roken. Nu doet ze dat weer. Ze had het me beloofd, belóófd dat ze het nooit mee zou doen. Zie je nu hoe serieus dit is? Tom bracht zijn hoofd in zijn handen en haalde diep adem. Hij liep weg, het was verschrikkelijk hem zo te zien. Gebroken, verscheurd, in stukken gereten. Je keek naar onderen en zag hem op haar af lopen.

Luister hierbij One Republic - Stop And Stare (http://youtube.com/watch?v=zhpqXbndFvQ)
Tom [pov] Je ging naast haar zitten, ze reageert niet. Even twijfel je eraan of ze je zelf wel had gezien. Ze wil haar hand weer omhoog doen om een trekje van haar sigaret te nemen, maar je pakt haar pols. Tom laat me… Zegt ze zonder je aan te kijken. Doe jezelf dit niet aan… fluister ik. Ze blijft naar beneden staren en haar schouders beginnen te schokken. Ze laat de sigaret vallen en omhelst je. Haar warme lichaam tegen je aan. Je kan nu niet je ogen sluiten voor haar. Ze heeft je nodig. Langzaam sluit je haar in je armen, en legt je hoofd op die van haar. De tranen prikken in je ogen, maar je mag niet huilen, je mag er niet aan toegeven, je moet sterk zijn. Voor haar. Je bijt op je lip, en knijpt je ogen dicht, in een poging je tranen te stoppen. Ineens voel je een tedere aanraking op je wang. Het geeft niet… Je kijkt op, en ziet haar kijken. Ze laat haar voorhoofd op de jouwe rusten, en ergens voel je een beetje van troost. Haar ogen sprankelen zo. Zelfs nu ze verdrietig is. Je voelt een traan langs je wang lopen, maar het geeft niet. Het maakt niets meer uit. Langzaam plaatst ze haar andere hand ook op je wang. Het geeft niet… herhaalt ze. Langzaam glijden haar handen van je wangen naar je nek, en komt haar gezicht dichterbij. Ze blijft je aankijken, met die ogen van haar zo mooi. Zij verdient dit niet. Zij verdient het allerbest. Zij verdient het leven van een van de gelukkigste persoon op aarde. Zij verdient dit niet, dit is haar niet waard… Langzaam sluit ze haar ogen en draait haar hoofd een beetje. Je voelt haar zijdezachte lippen, en een laatste traan valt van je wang naar beneden…

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (14)

  • MEVROUWMECKI

    Omygod. Zo mooi ! Je hebt me gewoon tranen bezorgt.:#

    1 decennium geleden
  • MelissaCore

    *schreii*

    SPANNENDHEID

    1 decennium geleden
  • cieXlilly

    MEEEEEEEEEEEEER,

    Is het normaal da k nu ant wene zen?

    1 decennium geleden
  • Kryptonite

    WAah !! ..
    I love this quizlets SO much !! .

    <3

    1 decennium geleden
  • Mups

    Haha, ik beveel, jij luisterd (A)

    ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen