Mensen ik wordt GEK van iedereen die denkt dat hij kan schrijven! Ik zeg niet dat ik de beste schrijver aller tijden ben... maar je kutn je toch wel indeken hoe je een béétje een goed verhaal kan schrijven!

-Hou je aan de titel! De titel moet je hele verhaal omschrijven ik lees vaak verhalen die maar over dewl 1-10 ofzo gaan, terijwl je het véél meer hebt kunnen rekken! Dan gaat de rest van het verhaal over gewoon je leven met Bill/Tom/Georg/Gustav on tour en dat komt in bijna elke quizlet voor!

-Schrijf meer dan 2 regels! Nogal vreemd dat zoveel de 100 halen als je een quizlet van 5 regels maakt! Kijk naar ProudBitches; die zijn nu ong. bij 40 omdat ze elke keer een hele lange quizlet maken, maar deel 1 is wel meer dan 1000 keer gemaakt!

-Maak je quizlet duidelijk! Ik heb (serieus) wel eens een alinea van zeg maar 12 cm als je het op het beeld opmeet gezien, dat is gewoon niet leuk om te lezen! Zorg voor aanhalingstekens en een aanzienlijk aantal punten of komma's!

-Orginaliteit! Hoe orgineler hoe beter! Waarom zouden ze jouw quiz maken als er daar van al 10 op quizlet staan?

Back to the bullshit... ik kwam op me computer, ik ga op quizlet, zie ik 7 bladzijden met comments! Dankjewel dat is echt geweldig om te krijgen :P Ik moet haar vaker laten doodgaan x'D

Je draait je om naar Bill. Zeg tegen Tom dat ik van hem hou. Er glijdt een traan over Bills wang. Nee, spring niet! Ajb… fluistert hij. Je draait je weer terug en kijkt naar het grijs in de verte. Voor de laatste keer adem je in, en voel je hoe je je afzet van het dak.

Een paar seconden gewichtsloosheid. Tussen het springen en vallen in. Het lijkt wel in slow-motion te gaan. Ineens voel je een ruk aan je buik. Je voelt je de harde tegelgrond raken, en je kijkt verdwaasd op. Bill heeft zijn armen om je heen geslagen, en je net kunnen vangen voor je viel. Je mag niet! Huilt hij. Tom zal het niet redden zonder jou, ik ook niet! Even haalt hij diep adem. Als jij gaat, ga ik ook.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (26)

  • CookieBitch

    volgende kei schoon :'( :D

    1 decennium geleden
  • LuzLethargy

    Super mooi!! Snel verder!
    Xx.Loes

    1 decennium geleden
  • Jx3

    Snel verdeeer!

    1 decennium geleden
  • Roxxy

    Waah! ik voel tranen in mijn ogen.
    Dat gebeurd niet snel bij me als ik een quizlet lees!. ff ter info xD

    gaat die nog verder? :D

    1 decennium geleden
  • StanzyZeno

    pleeeeaaase verder!!!!!!!!!!
    ze zijn echt supergoed!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen