Deel 70 alweer! Het gaat echt snel ;) Sorry dees is nogal laat, maar ik was nogal... bezeten... dat zie je in de uitkomst!

Tom wreef over haar gezicht. Hij huilde. Wordt wakker, ajb wordt wakker. De duisternis was totaal gevallen, en van binnen werd het ook donker. Ze bewoog niet. Wa-wat was er aan de hand met haar. Wordt wakker! Toms stem sloeg over. Wordt wakker, wordt wakker… zijn stem sierf weg in een nauwelijks hoorbare fluister, en hij drukte haar tegen zich aan.

Je pakte haar hand, hij was warm… Tom.. fluisterde je. Tom, ik denk dat ze alleen maar bewusteloos is! Je gaf haar zacht klapje op haar wang. Hé, hé… fluisterde je. Langzaam gingen haar ogen open. Tom omhelsde haar meteen, en je kon hem hard horen snikken, dit keer van geluk. Voor zover je deze situatie geluk kan noemen. Verdwaasd keek ze op. Tom…?! Hij keek haar aan. Waarom deed je dat? Fluisterde hij. Je weet dat ik niet zonder je kan! Je kan me hier niet alleen achterlaten, dat overleef ik niet…

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (22)

  • VampireMouse

    hy iisss mooi :D:D ik zit al 2dagen achter elkaAR AAN ME com vast xD om ze te maken (meen het ) hy is vet mooi :D je moet heel snel verder gaaan hoor :D:D:D:D:D:D:D
    dikke kuss
    ilo0wn

    1 decennium geleden
  • Tuvok

    zo mooi zo mooi
    kan nie wachten op de volgende
    -XXX- Kim

    1 decennium geleden
  • CookieBitch

    kei schoon volgende plz.....
    *op men knietjes* (A)

    1 decennium geleden
  • ICEaddiction

    Aaaaw wat lief! (L)
    Snel volgende!
    Ik kon het hele weekend niet op de pc en ik zat dus de heletijd aan te denken hoe het nou verder zou gaan!!

    xx Donna (flower)

    1 decennium geleden
  • Evangel


    Hij is VRESELIJK!!!
    VRESELIJK M-O-O-I!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen