Heb mn profiel een make over gegeven en veel nieuwe plaatjes in mn fotoboek gezet, feel free to look! ^^

Het kan me geen barst schelen wat je doet, maar dit ventje wil ik nú weg! Hardhandig word je opgepakt en de trap op gesodemietert. GA JE AANKLEDEN EN WEL BINNEN 1 MINUUT! Je schiet in een broek, shirt en vest. Als je bij de deur staat zie je haar staan.In haar hipster en shirtje. Tom ik ga mee. Zegt ze vastbesloten.

Milow - You Don't Know (http://youtube.com/watch?v=o32x-kHGaTo)
Je doet je vest uit en doet die haar om. Snel loop je met haar naar de auto, het begint net licht te worden. Ik pak ma’s sleutels uit mijn zak en open de auto, het is er erg koud. Je laat haar eerst naar binnen en stapt dan ook in. Het is écht koud, als je uitademt zie je rookwolkjes. Ze trilt helemaal, en je neemt haar in je armen. Je had daar moeten blijven... fluister je. Tom je weet heel goed dat ik dat nooit gedaan zou hebben. Je voelt de kou van haar handen door je t-shirt heen. Je neemt haar helemaal op schoot, en sluit jullie samen in het vest.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (17)

  • CxLovesxTom

    lief !!! die foto is zo gruwelijk melig !!!xD

    greetzZZ

    1 decennium geleden
  • Umbreon

    meer!

    1 decennium geleden
  • ICEaddiction

    MOOI!! Snel verder.. Ik kan niet wachten!

    kusjes Donna (H)

    1 decennium geleden
  • KnofjeX

    SUPER!!

    snel verder

    Xx. (K)

    1 decennium geleden
  • LuzLethargy

    SUPER!!:D snel verder!!
    Xx.Loes

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen