Ladiedadieda had een 5.5 voor me natuurkunde en heb me wiskunde repetitie totaal verkloot ^^ ik snap nog steeds niet hoe ik op atheneum kom...

Je glimlachte en keek naar de tekst. Zo was ie goed. Je vouwde het blaadje dubbel, en liep naar boven. Tom zat tegen het hoofdeinde van het bed te slapen, zijn houding liet zien dat hij probeerde wakker te blijven tot je terug kwam. Je legde het blaadje bij je andere liedjes, en kwam bij Tom. Zachtjes legde je hem neer op bed, en ging in zijn armen liggen, zodat het eerste wat hij zou zien als hij wakker werd; jou was.

…Maar straks wordt ze wakker! Laat dan een briefje achter! Komop we moeten gaan! Langzaam werd je wakker, je draaide je om op Tom te gaan liggen, maar in plaats daarvan knalde je op de vloer met een harde bonk. Auw! Je wreef pijnlijk over je kont, en haalde de dekens van je hoofd. Ineens keek Bill lachend de kamer binnen. Ook goeiemorgen! Jaja… mompelde je. Tom kwam op je afgelopen en hielp je overeind. We gaan zo oefenen met de band, wil je komen? Je keek hem even aan. Nee bedankt ik wil nog wat slapen! Je gaapte en kroop terug in bed. Net toen je dacht weer in slaap te dommelen hoorde je Tom’s stem in je oor zeggen: alsjebliiiiiiieft…? Je opende één oog en keek hem aan. Best… zuchte je, terwijl je je ging omkleden, en naar beneden liep.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (17)

  • Kryptonite

    I Like You're Quizs So Much ! .
    X

    1 decennium geleden
  • millkaulitz

    Jippiej dit is zown leuke quiz!!
    :D(dance)(cool)(H)(flower)(Y)(hoera)_O_(yeah):)(nerd);)

    1 decennium geleden
  • KnofjeX

    MEER!!

    Dat liedje zong ik vroeger altijd in de auto xD

    Xx. (K)

    1 decennium geleden
  • Pasiphae

    VERDER!!

    Xx

    1 decennium geleden
  • CookieBitch

    srr da k diej gister niej hem gdn ma k was niej thuis :'(
    ma diej s kei goe volgende plz :D (A) :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen