Doe die shit maar gwn ^^

Tom liep lachend naar naar de telefoon. Ja met Tom Kaulitz! Hé! Hoe gaatie! Zei hij vrolijk. Ja oké! Yes! Riep hij blij. Je keek verbaasd naar Bill, die zijn schouders ophaalde. Hé maar… zijn blik verstarde. Ja maar ik… Even was het stil. Oké wacht even. Hij wenkte Bill en liep naar boven, jou versteld achter latend.

Tom[pov] Bill… tis Peter! We mogen een liedje opnemen! We moeten meteen naar Berlijn komen met Gustav en Georg! Wow dat is geweldig! Roept Bill. Maar ehm.. we blijven een week weg. Dus…? Vraagt Bill. Nou weetje, het is écht alleen voor Tokio Hotel. Oh… Bill is even stil. Nouja het is maar voor een week? Toch? Ik heb niet echt zin haar een week alleen te laten… Ineens hoor ik een klein stemmetje roepen. J-ja Peet we zijn er nog! Jullie worden met een auto opgehaald, zorg dat jullie morgenochtend klaar staan! Ehm… oke tot morgen… Je drukt de telefoon uit, en zuchte. Kut man hoe vertel ik dit. Bill: ooh komop man, het is maar een weekje! Je zuchte nogmaals. Bill weet je nog dat ik zei dat steeds als het goed gaat iets verschrikkelijks gebeurt? Bill knikte. Nou Bill, het gaat eindleijk goed. Je slikte ongemakkelijk.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (18)

  • Kryptonite

    Ze nemen lijk afscheid Alsof Tom voor altijd weg gaat . Ö Mega Erg .
    Maar Wel Super Goed . !

    1 decennium geleden
  • Tiffish

    megamelig ? O_o ohkeeeh .. XD echt, je wil niet weten hoe ik om je verhalen moet lachen ! =')
    xx

    1 decennium geleden
  • Mups

    O.O ARME TOMMMIIII!!!!!1 EN ARME NO-NAME!!! [hoe moet ik haar aders noemen? XD]

    1 decennium geleden
  • Mups

    XD toen ik dat plaatje zag was het eerste wat ik dacht WAT HEEFT ZIJ MET AARDBEIEN?

    EN HET STAAT ER NOG BIJ OOK!!! XD

    1 decennium geleden
  • TomLover1

    Volgendeeeeeee plzz ^^

    Natashhà x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen