Ben weze shoppe op Zuidplein met me chicka's, was zo melig ^^. Heb alles bij elkaar opgetelt en heb 170 euro uitgegeven... Mijn grotste aanwist zijn mn nieuwe Allstars, zo mooi! Ook nieuwe tas van Converse... veel kleding en sieraden... meteen de uitleg waarom ik wat later ben dan anders =)

Dus ze nam het niet zo goed op? Vroeg Gustav. Ik had net zo goed kunnen zeggen dat ik een ander had, dan was ze minder kwaad geweest. Je friemelde aan je ketting. Een maand. Een maand zag je haar niet. Dat kon gewoon niet. Je liep de hotelkamer uit en liep richtig Peter. Er móést een manier zijn dat je haar eerder kon zien!

Elke keer als een andere alinea begint is er een klein tijdsprongetje geweest, je merkt vanzelf hoe veel.
Jezelf. Je huilde uit bij Andreas. Sshhh… fluisterde hij. Je snikte. Hé An… wil je blijven slapen? Ik kan het nu echt even niet gebruiken alleen te zijn! Natuurlijk! Antwoorde hij, terwijl hij je nog wat dichter vastpakte. Hij tilde je op en zette je neer op bed, en kwam naast je zitten. Dat deed Tom ook als je verdrietig was. Je had gemerkt dat Tom en Andreas best wel veel op elkaar leken. Als je had gezegd dat zij een tweeling waren ipv Tom en Bill had ik het geloofd… Dankje.. snikte je, terwijl je de laatste tranen wegveegde. Je keek even op. Hij had van die prachtige bruine ogen… een soort van lichtbruin maar ook wat gelig. Hij streek met zijn hand door je haren, en drukte je hoofd op zijn borst. Dankje… herhaalde je.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (18)

  • CxLovesxTom

    whaaahaaaa meligheid overheerst de laatste 2 zinnen !!!

    1 decennium geleden
  • Mups

    Cute naked guy doesn’t know how sexy he looks.

    *plat*

    1 decennium geleden
  • Disappointed

    verdeeeeeeeer:P..

    ik hoop dat ze niej ineens vreemd ga met andreas

    xx

    1 decennium geleden
  • Pasiphae

    VERDER!!

    XxX

    1 decennium geleden
  • CookieBitch

    volgende :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen