Zoals jullie kunnen zien heb ik alle liedjes die ik tot nu toe geschreven heb in een aparte quizlet gezet ^^

Jezelf. Gapend stond je op. 2 weken met Andreas was best leuk, maar nu werd het toch tijd dat Tom terug kwam. Je liep de badkamer in, en ineens was je klaarwakker. Voor je stond Andreas. Met alleen een handoek om zijn heupen. De badkamer dampte nog helemaal na van de douche die hij had genomen. Het was in één woord: SEXY! Andreas had een mooi lijf, een beetje gespierd. Je voelde al het bloed naar je hoofd stijgen, en dat kwam niet door de warmte. Tisser? Vroeg Andreas rustig. Je betrapte jezelf op naar zijn borst staren, en keek snel naar zijn ogen. Ehm.. a-als jij bezig bent kom ik zo wel terug. Je zag de vreemde blik op Andreas’ gezicht toen je weg liep. Cute naked guy doesn’t know how sexy he looks. Haha. Funny.

Eet nou wat! Je prikte verveeld in je aardappel en zuchte. Simone, ik heb niet zo’n honger! Je stond op en liep naar je kamer. Anderhalve week. Anderhalve week had hij al niet gebeld. (intotaal dus 2 en een halve week weg) Waarom duurde het zo lang. Anderhalve week! Langzaam ging de deur open. Andreas pleur op! Roep je agressief. Hij negeerde je en ging naast je op bed zitten. Hé ik weet dat hij al heel lang niet gebeld heeft, maar er is vast een goede reden... Ohja welke dan?! Je keek hem door je tranen kwaad aan. NOU?! Ehm nou dat de telefoon kappot was? Je rolde met je ogen. Dat was echt het domste wat hij kon zeggen. Je schouders begonnen te schokken. Hij is me vergeten HIJ IS ME GEWOON GODVERDOMME VERGETEN!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (21)

  • CxLovesxTom

    neeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • MEVROUWMECKI

    Omygaaaaaaaaawd.

    1 decennium geleden
  • Kryptonite

    Onee. *Jolien Gaat Wenen* . Dit is Echt Dramatisch . ! Ö

    1 decennium geleden
  • LIEBEXDICH

    vind het zo mooi, ik zit aight met een brok in me keel!

    1 decennium geleden
  • saveyourself

    OMG NEE, waarom :| dit kan je hem niet aandoen! *huil huil*

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen