Ik kreeg de vraag of ze nu verkracht is door Andreas of niet... het antwoord vind je in deze quizlet ;)

BTW ik zag dat mijn quizlets goed genomineerd worden, daar ben ik erg blij mee! Waar ik nog veel blijer mee ben is dat mijn profiel 9 keer genomineerd is! Dat is het meeste van allemaal! Dat is zo lauw want ik heb echt zo veel werk aan dat profiel gehad...

Thank Y'all! ^^

Tom stribbelde niet meer tegen en Georg en Gustav lieten hem los. Zwaar ademend keek Tom naar de grond, maar richte zich toen op de persoon die in zijn bed lag. Zijn ogen spoten vuur, maar waren tegelijkertijd ijskoud. Pak je spullen, zij hij nog steeds zwaar ademend. Zijn stem was killer dan de koudste winternacht ooit kan zijn. Jij slaapt hier niet meer.

Jezelf. Hij had moeten schreeuwen. Hij had moeten tieren hij had me voor alle dingen mogelijk moeten uitschelden, want dat was 1000 keer minder erg dan dit. Hij liep weg. Je had in huilen uit moeten barsten. En je barste ook. Van binnen. Je voelde je zo leeg, leger dan wat dan ook in de wereld. Ineens kwam Bill naar je toe. Hij gaf je een shirt en een broek die je onder de dekens aan deed. Je voelde de starende blikken toen je alle spullen pakte, en wegliep. Je kan wel bij mij slapen.. zei Bill. Je knikte en gooide alles in zijn kamer neer. Bill liep weg om een matras te halen, je keek op naar het raam. Het was donker en je kon je weerspiegeling zien.

Ik zie een meisje,
Ze zit vol met pijn en verdriet,
Ik wil haar helpen,
Maar spiegels praten niet.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (20)

  • hatethefake

    Srry:$
    AAAH AAH AAH KBN HYPER

    1 decennium geleden
  • hatethefake

    AAh KBN HYPER AANT DOEN!!!!
    AAH

    1 decennium geleden
  • hatethefake

    IS ZE ZWANGER?!

    1 decennium geleden
  • Mups

    IK VIND HET ZO FUCKIN' ZIEELIGG!!!!
    ZE ZIJN ZO PRACHTIG!!!
    IK WILL - NEE - IK MÓÉT MEER!!!

    1 decennium geleden
  • Mups

    ''Ik zie een meisje,
    Ze zit vol met pijn en verdriet,
    Ik wil haar helpen,
    Maar spiegels praten niet.''

    *ontroerd*

    MOOI!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen