Mn profiel is nu 13 keer genomineerd o_0 das wel vet ^^

Wel op me stemmen allemaal hea ben best vaak genomineerd en daar ben ik al dankbaar voor maar stemmen is natuurlijk ook leul! ^^

Je ogen begonnen te tranen, je slikte ze weg. Snel keek je of Bill sliep, dat deed hij niet. Zachtjes sliet je ze stromen, op je lip bijtend zodat je niet in huilen uit zou barsten. Ineens liep Bill de kamer uit. Je proefde bloed en haalde snel je tanden uit je lip. Weer voetstappen, en iemand die in bed ging liggen.

Tom [pov] Ineens kwam Bill je kamer binnen. Tom je moet naar haar toe gaan! Je draaide je van hem weg. Bill laat me! Hij draaide je terug en keek je doordringend aan. Tom ze neemt slaappillen, en slaapt soms dagenlang achter elkaar. Als ze wakker is eet ze niets, en ze is in een kwartier tijd 3 keer flauwgevallen! Je bleef in het niets kijken, Bill zuchte. Tom ze rookt weer. Even was het stil. Je keek hem aan, en staat op. Oké ik ga wel... fluisterde je. Zachtjes deed je de deur open, en ging Bills bed liggen. Je zag het kleine gedaante op de grond snikken. Bill? Hm? Bromde je terug, bang dat je stem je zou verraden. Hij haat me, hé? Fluisterde ze. Ik dacht dat hij me vergeten was, want hij belde steeds niet… ze snikte.. en Andreas was zo aardig, en hij… hij… als ik bij hem was leek het alsof Tom bij me was. Ik wilde niet dat dit zou gebeuren, nooit! Maar als ik mijn ogen sloot leek het net alsof hij het was en niet Andreas. Ik weet dat het heel stom klinkt… ze snikte weer, maar zo was hij toch een beetje bij me… Ze begon hardverscheurend te snikken.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (18)

  • Mups

    WHIAIAIAIAIIAIAAAA GA SNEL 84 DOEEN!!! :D:D:D

    1 decennium geleden
  • Mups

    Dat plaatje kende ik al, die is ZO GENIAAL!!! XD

    1 decennium geleden
  • Evangel


    *sprakeloosheid heerst*
    owja... dát wou ik zeggen:
    VER-DER!!!!!

    1 decennium geleden
  • TomLover1

    Zaliig !! :o sneeeeell verdeeerrr

    Natashhà

    1 decennium geleden
  • Pasiphae

    VERDER!!

    XxX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen