Heb niet zo veel te melden ^^ Wel lekker weer; eindelijk weer zon!

Je keek hem even aan. Bill… ik… Tom als jij zo oversext moet zijn boeit het me niet maar hou haar er dan buiten! Stilte. Maar Bill ik dacht-nee dat is m nou juist! Je dacht helemaal niet! Je dacht met je lul en niet met je kop en dat doe je te vaak! Je kunt daar mensen mee kwetsen ja! Kwaad liep hij zijn kamer uit. Bill, wacht! Hij draaide zich om. Tom als je ook maar íéts geleerd heb van de anderhalf jaar tijd dat je met haar samen bent, weet je wat je nu moet doen! Kwaad liep hij naar beneden.

Maar wat moest je dan doen?


Je groef je geheugen af naar iets vergelijkbaars wat was gebeurt. Toen jullie pas samen waren-toen gebeurde ook zoiets! Hoe loste je het toen op? Je herinnerde je de ruzie, ze was huilend naar buiten in de regen gerent, je zocht haar op en zei dat je van haar hield. Gek genoeg was het toen meteen weer goed, dat had je altijd al verbaasd. Je zuchte en keek op naar je gesloten kamerdeur. Improviseren dan maar.

Je deed de kamerdeur zachtjes open, en zag een gedaante onder de dekens liggen. Je trok de dekens een beetje omhoog, en ging achter haar liggen, ze lag met haar rug naar je toe. Je sloeg een arm over haar heen, niet te hoog en niet te laag, precies op haar buik, je voelde zacht haar piercing. Je liet je hoofd zacht tegen de hare leunen. Waarschijnlijk sliep ze want ze had zich niet bewogen. Je voelde haar spijkerbroek tegen de jouwe schuren, het maakte een raspend geluid. Het liefst had je dat ze in haar hipster sliep, of nog beter; zonder! Maar ja dat zat er nu niet in. En op dit moment was wat zij wilde toch belangrijker.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (24)

  • Kryptonite

    Aarbeien hé. X)

    1 decennium geleden
  • Kryptonite

    *propte er snel een paar in je oversized-zak..* Een MilkShake in zijn broek . Nice. X)

    1 decennium geleden
  • Tiffish

    ohw trouwes, de uitkost klopt niet helemaal als je op de vraag klikt, met het verhaal, kom je bij de foute uitkomst terwijl meer mensen die hebben aangeklikt .. ik ook hoor :P
    xx

    1 decennium geleden
  • Tiffish

    ik zij het al eerder maar, echt geweldig hoe je je verhalenkunt schrijven !
    xx

    1 decennium geleden
  • VampireLove

    Aaaaahhggg Tommie toch xD
    (flower)

    xxx(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen