Nee ik heb weer niets zinnigs te zeggen ^^

Bill[pov] Je keek van Georg naar Gustav die beide met dezelfde niet-begrijpende blik zaten te kijken. Gustav zuchte. Die twee sporen echt niet. Aaah! Tom, niet doen! Gilde iemand lachend. Georg maakte met zijn wijsvinger draaiende beweging bij zijn slaap. Je knikte. Die waren gewoon knettergek. Maar dat was juist wat je zo leuk aan ze vond. Je grijnsde naar de rest, die je begreep. Alsof er een startsein was gegeven storten jullie je boven het gekke duo, en kreeg iedereen de slappe lach. Dit was ongetwijfeld het meligste avondje dat jullie ooit hadden meegemaakt…

Jezelf. Je zwaaide wild met je armen en humde zodat je de aandacht kreeg. De jongens keken jou aan, en je blies nog harder. Wow hoe doe je dat?! Vol ontzag keken ze naar de megagrote kauwgom bel die je opblies. Snel zoog je naar binnen, zodat hij niet in je gezicht zou ploffen. Bill probeerde het ook, het lukte aardig, maar hij wilde te veel in een keer en hij ontplofte, een roze goedje op zijn mond achterlatend. Lachend keek je naar Bill, die wanhopig het plakkerige spul van zijn gezicht probeerde af te krijgen. Een warme arm sloot zich om je middel, en je keek in 2 heldere bruine ogen. Langzaam sloot hij zijn ogen en boog zich naar je toe. Zijn tong kriebelde je lip, en je opende langzaam je mond. Ineens haalde hij zijn hoofd terug, en keek je weer op naar de jongens. Er miste iets. Je wreef met je tong over je wang, en de rest van je mond. What the…? Je keek op naar Tom die als een aso op kauwgom zat te kauwen. Hé Tom geef terug! Zei je lachend. Hij opende zijn mond zodat je het roze stukje kauwgom kon zien. Kom maar halen! Lachte hij. Dat liet je je geen twee keer zeggen.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (17)

  • MEVROUWMECKI

    Ik ga morgen verder, mijn moeder zeurt ='.'=

    1 decennium geleden
  • Kryptonite

    Super ! . Ik ben een verslaafde fan . (:
    TomXMineDrug

    1 decennium geleden
  • Mups

    Ohja... :$:$:$ LEUKE QUIZ!!!! :D:D

    1 decennium geleden
  • Mups

    WHAAAWHIIIIWHOEEEEEE!!!!! IK BEN ZO MELIG EN HYPER EN BLIJ!!!!!!!!!!!
    MIJN QUIZJE STAAT GEWOON FUCKIN' MIJ TWEE CATEGORIEËN GENOMINEERD!!!! IK BEN ZO HYPER!!!

    1 decennium geleden
  • Maximee13

    Weiter Bitte! Echt vet lief!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen