soow soow ^^ alweer bijna bij 100... dat is wel een nominatie waard, niet?

Zo liggen jullie minutenlang, en je geniet van elke seconde. Dan trekt hij zijn tong terug, en gaat naast je liggen. Je staart naar het plafond. Zeg het dan… Zeg het dan… Je voelt hem woelen en op zijn zij liggen, zijn hoofd naar jou, en zijn hand die op je buik wordt gelegd. Ik hou van je. Je kijkt op in zijn reebruine ogen, die met dit licht zwart lijken, maar ze glinsteren des te meer. De glinster die je de hele dag mist. Je glimlacht naar hem. Ik ook van jou…

(nog steeds nacht) Je moet gichelen. Tom! Kappen! Tom doet zijn best zijn lach in te houden. Wát?! Ik doe niets… (A). Hij gaat heel licht met het topje van zijn vinger over je buik. Je krijgt meteen overal kippenvel. Tom, als je dat nog één keer doet…! Zeg je dreigend, maar omdat je lacht heeft het niet veel effect. Dan wat…? Fluistert Tom in je oor. Dan dit… Je drukt je lippen op de zijne en gaat op hem liggen. Zo, dus alles is weer goed? Je kijkt op, in de deuropening staat Bill. Hoezo, wat was er fout dan? Vraag je. Bill glimlacht en zegt: je was zo depri dat ik even dacht dat je nooit meer kon lachen. Je knipoogde naar Bill. Dat zou hij toch nooit vol kunnen houden met mij in de buurt! Bill pakte zijn spullen en pyjama, en ging zich klaarmaken in de badkamer. Ineens voelde je wat kriebelen op je buik, en had je weer overal kippenvel. Tom, kappen nou! Zei je glimlachend. Hij keek je verbaasd aan. Ik doe helemaal niets! Serieus. Je sloeg de dekens een beetje van je af. Tom keek verbaasd op, en je staarde naar je buik. Daar kroop een grote, dikke, harige, vieze, gore xxl-SPIN!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (18)

  • Pixy13

    nominatie :)

    1 decennium geleden
  • TheCreator

    Verdeer!!

    1 decennium geleden
  • Disappointed

    verdeeeer:)

    1 decennium geleden
  • Pasiphae

    VERDER!!

    XxX

    1 decennium geleden
  • Evangel

    xD ik liep een beetje achter doordat ik weg was naar NKP, maar ik ben weer helemaal bij hoor mensies!!!!!!
    snel verder!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen