ben beetje laat maar moest wat dingen regelen voor school ^^ een powerpoint presentatie over gesteente kringloop, wat leuk! *kuch kuch* Maar hijs wel lauw geworden we hebben op de titelpagina de sountrack van Pirates Of The Caribbean (alleen ik weer, maarja boeie x'D (A))

Je keek in de spiegel. Het was niet paars meer, maar nog wel flink rood. Ik denk dat het morgen bijna over is… Je knikte. Ik hoop het. Je tilde haar van je schoot, en knipte het licht uit. Zachtjes liep je terug naar je kamer, waar je snel onder de dekens kroop. Ze kwam op je liggen, en nestelde zich in je borst. Ik vind dat na alles wat ik heb meegemaakt wel boven mag liggen… fluisterde je. Je grijnsde toen ze verschoof en jij op haar kussentjes mocht liggen. Langzaam viel je in slaap. Hopend dat je ook zo weer zo wakker zou worden, en het liefst zonder die paarse vlek op je wang…

De zon prikkelde in je ogen, en je gaapte luid. Je grijnsde toen je zag wie er op je lag. Ze had het toch weer voor elkaar. Een fractie van een seconde dacht je eraan je op haar te draaien, maar ze lag zo lief… Je rekte je uit en gaapte. Twee mooie slaperige ogen keken je aan. Sorry ik wou je niet wakker maken… Ze schudde langzaam haar hoofd. Ik heb toch honger… Langzaam stond je op. Dat matras ligt egt kut… merkte je op. Ze knikte. Waarom denk je dat ik op jou ben gaan liggen? Je keek op en grijnsde. Je bent echt gemeen weet je dat? Ze knikte en gaapte. Whatever ik wil eten… Je liep naar beneden. Is je ma er nog steeds niet? Andreas schudde zijn hoofd. Ze blijft nog wel weg ook, ze moest helemaal naar naar Berlijn, ze zegt dat ze overmorgen terug komt. Je knikt en gaat wat eten. Ohja An, dat matras ligt echt kut. Hij kijkt op en grijnsd. Het is ook niet gemaakt voor 2 mensen. Je rolt met je ogen. Ik slaap vanacht weer gewoon in mn eigen bedje hoor. Bill knikt. Ik ook, op de vloer liggen is een hel! Anderas lacht. Als jullie moeder dat hoort zijn jullie zwaar de lul. Je trekt een wenkbrouw op en grijnst. Van wie zou ze het moeten horen dan?

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (15)

  • LuxuryRebel

    BOTOXHUPPELKUTJES IN DE PLAYBOY XD serieus tot zo'n nivoe(XD) ga je je toch niet verlagen???


    maar snel verder gaan anders kom ik je persoonlijk killen XD


    dikke kus annemijn(A)(K)(flower)

    1 decennium geleden
  • MissTom

    snel de volgende BITTE!!!
    en wit je dat er ook een playgirl ofzowiet bestaat das met allemaal mannen in

    xx+10

    1 decennium geleden
  • Sims3

    snel verder
    xxx

    1 decennium geleden
  • Mups

    maar ze reageerd wel een beetje overdreven hoor -.- ik bedoel, waarom zou je zo jaloers zijn op een stelletjes botox-huppelkutjes?

    1 decennium geleden
  • Mups

    en ik vind Tom echt een player weetje -.- lekker playboy lezen in het bijzijn van z'n vriendinnetje!!! o.o

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen