Al zoveel keer had je haar prachtige lichaam gezien maar nog steeds verbaasde je hoe mooi het was. Alles perfect. Ze stapte naar je toe, je voelde hoe je shirt nat werd maar het kon je niets schelen. Haar ogen haden iets raars… een emotie die je niet kon plaatsen. Maar je kon je blik niet afwenden, iets maakte dat je moest blijven kijken. Langzaam sloot ze haar ogen, en raakten haar lippen de jouwe. Haar handen gleden onder je shirt, en je greep haar vast. Haar tong likte je lip en je opende je mond. Je begeleide haar naar je kamer, en liet haar, met nog steeds je lippen op de hare, op bed vallen. Ruw maakte ze broek open en gooide hem op de grond. Ze wilde je. Maar niet zo erg als jij haar wilde.

Bill[pov] Wat heeft die gast? Georg haalt zn schouders op. Je weet hoe hij is… de vaagheid zelve… Gustav grijnst. Maar niet half zo gek als die chick! Je kijkt ze veelbetekend aan. Georg, Gustav en Andreas knikken en alsof iemand een signaal heeft gegeven rennen jullie naar boven. Als julie op de gang staan horen jullie ineens allemaal geluiden. Gekreun, wel te verstaan. Verbaasd kijk je naar waar het vandaan komt. Zachtjes duw je Toms deur open, en verstar je. Hé wat doe… fluistert Gustav, maar hij stopt als hij het tafereel ook ziet. Tom ligt tussen haar benen, ze zijn allebei naakt. Haar borsten kan je niet zien omdat ze haar armen om Toms nek heeft geslagen. Tom beweegt zijn heupen ritmisch naar voor en naar achter, en elke keer als hij naar voren gaat kreunt ze zacht, maar hard genoeg om te horen. Je hoort een vaag geluid naast je, en kijkt naar Andreas. Hij houdt zn hand voor zn mond om niet in lachen uit te barsten. Zo snel en zacht mogelijk gaan jullie naar benenden, waar je je helemaal laat gaan. Je moet je aan de bank vasthouden om niet te vallen van het lachen, en Gustavs ogen beginnen te tranen. Georg houdt het ook niet meer vol en loopt helemaal rood aan. Andreas is al helemaal niet meer te redden en lijkt te stikken.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (21)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen